Ελένη Τσολάκη: «Ήταν η πιο ξεχωριστή της χρονιάς της ζωής μου»

«Δεν είχα ονειρευτεί τίποτα από όλα αυτά»

Η Ελένη Τσολάκη παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρέα» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η γέννηση της κόρης της, αλλά και στην αλλαγή τηλεοπτικής στέγης.

«Ήταν η πιο ξεχωριστή της χρονιάς της ζωής μου. Ήξερα από πολύ νωρίς ότι με έχει ευλογήσει ο Θεός με το παιδάκι μας. Οπότε τα αντιμετώπισα όλα διαφορετικά. μπροστά σε αυτό που ερχόταν και με περίμενε αισθανόμουν ότι όλα τα υπόλοιπα μπορούσαν να περιμένουν» ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Δεν είχα ονειρευτεί τίποτα από όλα αυτά. Δε έλεγαθέλω να πάω από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και να πάω στον ΑΝΤ1”. Ήθελα να δουλέψω και να κάνω πράγματα και έτσι ήρθαν τα πράγματα. Μου αρέσει η δουλειά μου. Με ότι έχω ασχοληθεί έχω δώσει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Η τελευταία μέρα το πλατό είναι μία βαλίτσα με αναμνήσεις. Οι άνθρωποι που άφησα πίσω μου είναι φίλοι μου. Ωραία τα νούμερα, αλλά αυτή η προίκα η ανθρώπινη… Είναι κάτι υπέροχο» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια.

«Με την μαμά μου είμαστε σαν κολλητές. Είμαι πολύ τυχερή. Η μικρή Ελένη ήταν ένα κοριτσάκι που έπαιρνε τα ρούχα της μαμάς της, τραγουδούσα και χόρευα. Ήμουν χαρούμενο παιδί και θέλω να είναι και η κόρη μου. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, αλλά η οικογένεια και αυτό που έχεις φτιάξει μέσα σου είναι τα δύο συστατικά για να περάσεις όμορφα στη ζωή σου. Πριν έρθω στην Αθήνα, δεν σκεφτόμουν κάτι. Έλεγα θα πάω εκεί που με πάει και αν κάτι το πιστεύω πολύ θα το κάνω. Κλαίγαμε όλοι μαζί πριν φύγω. Εμένα με πονάει ο αποχωρισμός, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Έφυγε η μαμά μου μετά από 3 μήνες τώρα και πλαντάξαμε. Αν δεν ήταν δίπλα μου θα ήταν πολύ δύσκολη η καθημερινότητα που το έχει ξαναπεράσει και έχω την σιγουριά της ύπαρξής της» ανέφερε σε άλλο σημείο της Ελένη Τσολάκη.

«Η πεθερά λύνει τα προβλήματα όλα. Είναι διακριτικός άνθρωπος η μαμά μου. Δεν δημιουργεί προβλήματα και η μαμά του Παύλου απλά δεν ζει μαζί μας» κατέληξε η γνωστή παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...