Διακοπές στην Αθήνα

Μια ωραία βραδιά γεμάτη τέχνη και ελληνική πολιτιστική ταυτότητα

Σε μια ωραία βραδιά γεμάτη τέχνη και ελληνική πολιτιστική ταυτότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Anthology of Athens», του πρώτου βιώσιμου πολιτιστικού boutique ξενοδοχείου 5 αστέρων στην Ελλάδα και νεότερου μέλους της διεθνούς αλυσίδας The Leading Hotels of the World.

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος υποδέχτηκε τους καλεσμένους του.

Δίπλα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με θέα που κόβει την ανάσα προς την Ακρόπολη, τον Ναό του Ολυμπίου Διός και τον Λυκαβηττό, το νέο ξενοδοχείο επανασυστήνει την έννοια της πολυτέλειας, εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, τη φύση και την αρχιτεκτονική κληρονομιά, ενώ αποτελεί ύμνο στη βιωσιμότητα και την αισθητική.

Κωστής και Κορίνα Γεωργίου

Οι προσκεκλημένοι, πριν από το πάρτι που ακολούθησε, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην προεδρική σουίτα καθώς και στους θεματικά ανθοστολισμένους χώρους της πισίνας. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιελάμβανε performers με ενδυμασίες εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα, ζωντανή μουσική με σαξόφωνο και εκλεκτές γαστρονομικές δημιουργίες.

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος υποδέχτηκε τους καλεσμένους του.
Μίλα, Αννα Μαρία και Δωροθέα Ιβιτς

Ολγα Καραβερβέρη, Φώτης Καρύδας, Μάγδα Τσέγγου
Μάγδα Τσέγγου, Αννα Καραμανλή, Ζωή Κρονάκη
Κώστας Σαναλίδης, Γιάννης Τόγκος, Κώστας Αλιμπέρτης.
Αννα Καραμανλή, Δημήτρης Κοντογεώργος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.