Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Συγκλονίζει η Άννα Ζηρδέλη: «Πρώην σύντροφος σήκωσε χέρι πάνω μου, κόντεψε να με σκοτώσει»

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τον βγάλω από το σπίτι, να πάρω τους γονείς μου τηλέφωνο, να πάω σε ιατροδικαστή, να κάνω την καταγγελία

Η Άννα Ζηρδέλη έκανε για πρώτη φορά μια συγκλονιστική εξομολόγηση καθώς έπεσε θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της.

«Μετά τα “κορίτσια για σπίτι” είχα περάσει κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Την τελευταία μου χρονιά στο Μακεδονία Tv είχα μία σχέση με μία πολύ έντονη κακοποιητική συμπεριφορά. Σήκωσε χέρι πάνω μου, κόντεψε να με σκοτώσει. Εγώ το πήρα πάρα πολύ ψύχραιμα να σου πω την αλήθεια. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τον βγάλω από το σπίτι, να πάρω τους γονείς μου τηλέφωνο, να πάω σε ιατροδικαστή, να κάνω την καταγγελία, να τον ψάχνουν για αυτόφωρο, να περάσουμε τα δικαστήρια.

Δηλαδή όλα αυτά εγώ τα έχω περάσει το 2010 ήδη, αυτά που ακούγονται τώρα πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια. Δεν θα το κοινοποιούσα, δεν υπάρχει λόγος μετά από τόσα χρόνια να το συζητήσω. Εγώ το πέρασα και το ξεπέρασα. Να βγάλω τώρα στην επιφάνεια ότι το έχω περάσει κι αυτό, το έχω περάσει κι εγώ; Και; Είμαι μία από τις άλλες; Όχι», δήλωσε στο vidcast της Δάφνης Καραβοκύρη.

Και πρόσθεσε: «Δεν τα κατακρίνω, κάθε γυναίκα μπορεί να το βιώσει και να το εξωτερικεύσει όποτε θέλει, αν θέλει. Δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να πατήσω σε αυτό για να έχω τίτλο. Ξέρεις θα μπορούσα να το έχω κάνει ήδη. Το πέρασα το καλοκαίρι του 2010. Το λέω τώρα πρώτη φορά».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα