Κι όμως δύσκολα θα βρείτε ποια Ελληνίδα πρωταγωνίστρια είναι η μικρούλα

Δε πάει ο νου σας!

Το χαμογελαστό κοριτσάκι της φωτογραφίας δε θα βρείτε εύκολα ποια Ελληνίδα πρωταγωνίστρια του σήμερα είναι.

Χαμογελαστή πόζαρε στον φωτογραφικό φακό των γονιών της μερικά χρόνια πριν η Βίκυ Σταυροπούλου. Η μικρή Βίκυ είχε σκούρα μαλλιά και δε θυμίζει γενικά τη σημερινή εικόνα της ηθοποιού. Τη φωτογραφία δημοσίευσε η κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

«Μεγάλωσα με μια μαμά που προτεραιότητά της ήταν αυτοί που την είχαν ανάγκη, το ίδιο έκανα και με τη Δανάη. Νιώθω πολύ όμορφα που συνεργάζομαι με την κόρη μου. Στην αρχή, χάζευα τη Δανάη όταν έβγαινε στη σκηνή και δεν μπορούσα να της δώσω ατάκα.

Δείτε περισσότερα flashback και special θέματα πατώντας εδώ

Έχει μεγαλύτερη σημασία ο τρόπος που υπάρχει στη ζωή μου. Μου έχει πάρει ενοχές, με αγαπάει, με φροντίζει και όλη την οικογένεια», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.