Κώστας Αποστολάκης: «Μου έχει περάσει από το μυαλό ο μοναχισμός και η ιεροσύνη»

Βλέπω ότι σε αυτή τη ζωή είναι όλα ανάποδα. Αυτή η γη είναι φτιαγμένη λάθος, για να μπορείς να εκπαιδεύεσαι

Ο Κώστας Αποστολάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και αναφέρθηκε στις σκέψεις του να μονάσει ενώ εξομολογήθηκε τα λάθη που έχει κάνει.

«Μου έχει περάσει από το μυαλό ο μοναχισμός και η ιεροσύνη αλλά πιστεύω ότι είμαι πλήρως ανίκανος. Αν πάει κάποιος και πει “αποφάσισα να πάω στο Άγιο Όρος”, σε ένα μήνα θα φύγει. Όταν έχεις κλήση, παίρνεις και τη δύναμη από τη Θεία Χάρη για να μπορέσεις. Αυτό είναι μια ζυγαριά με 1% δικής σου προσπάθειας και 99% Θεία Χάρις. Και δεν γίνεται να έρθει στα ίσα 50-50 εκεί. Στις αρχές μου πέρασε από το μυαλό, αλλά μετά κατάλαβα ότι αυτό είναι κλήση.

Είναι χάρισμα που πρέπει να σου δοθεί. Βλέπω ότι σε αυτή τη ζωή είναι όλα ανάποδα. Αυτή η γη είναι φτιαγμένη λάθος, για να μπορείς να εκπαιδεύεσαι. Είμαι σε όλες τις αμαρτίες κοντά και τρέμω να μην χάσω τη Θεία Χάρις. Το Άγιο Πνεύμα έρχεται με έναν τρόπο, με τη συντριβή. Αν δουλεύεις προς δόξαν σου, πώς θα ελκύσεις τη Θεία Χάρη; Πρέπει να δουλεύει ο εαυτός σου».

Και συνέχισε αναφερόμενος στα επαγγελματικά του: «Ξέρεις τι πόρτες έχω κλείσει στη δουλειά μου; Έχω κάνει άσχημα πράγματα και κακά σε εργοδότες μου, σε σκηνοθέτες και συναδέλφους μου. Έχω φύγει από γύρισμα που ήταν τρισάθλιο πράγμα, δεν μπορεί να το κάνει ένας άνθρωπος αυτό. Ζήτησα συγγνώμη σε όλους τους ανθρώπους. Μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Ήμουν πολύ οξύθυμος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!