Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Χρήστος Ντεντόπουλος: Ποιος είναι ο viral αγρότης του TikTok που έφυγε με το έπαθλο του «Big Brother»

Όσα δε γνωρίζετε για τον μεγάλο νικητή

Ένας 40χρονος, παντρεμένος, με δύο παιδιά, αγρότης από τη Λακκόπετρα Αχαΐας, με τη viral ατάκα στο TikTok «άκουσέ με», κέρδισε στον «Μεγάλο Αδελφό».

Ο Χρήστος Ντεντόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του «Big Brother» στον Σκάι, το οποίο έριξε αυλαία έπειτα από τρεις μήνες, και ο παίκτης που κερδίζει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι άλλοι τέσσερις παίκτες που έφτασαν στον τελικό ήταν οι Ζωή Ασουμανάκη, Φένια Νικολαΐδη, Νίκος Ζαφειράκης και Γιώργος Αντωνιάδης.

Ο Χρήστος Ντεντόπουλος «μοιράζει» τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα, όπου ζει με την οικογένειά του, και στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Αχαΐα, όπου διατηρεί κτήματα και μέσα από το προφίλ του στο TikTok θίγει κοινωνικά ζητήματα και αστείες καταστάσεις.

Ο ίδιος πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο ριάλιτι όχι μόνο για να διεκδικήσει το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ, αλλά και γιατί έβλεπε τη συγκεκριμένη εμπειρία σαν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά του.

Ο ίδιος είχε πει τον Ιανουάριο μέσα από ένα βίντεο για τη δύσκολη ζωή του στο χωριό ως αγρότης και κτηνοτρόφος: «Στο χωριό μου βοηθάω τους γονείς μου με τα στρέμματα που έχουν. Μέχρι τα 24 μου καλλιεργούσαμε πατάτες και καρπούζια με τα αδέλφια μου. Αναγκάστηκα στα 24 να φύγω από το χωριό διότι μπαίναμε μέσα. Χρεωνόμασταν με τις πατάτες και με τα καρπούζια, δεν έβγαινε το μεροκάματο. Αποφάσισα λοιπόν να ανέβω στην Αθήνα. Οσο είμαι στην Αθήνα, τα τελευταία 15 χρόνια, πηγαινοέρχομαι συνέχεια στο χωριό και βοηθάω τους γονείς μου, που βάζουν ακόμη λίγα στρέμματα με πατάτες και λίγα στρέμματα με καρπούζια, ενώ ο αδερφός μου έχει πρόβατα». 

Ο νικητής δεν μονοπώλησε το ενδιαφέρον μόνο στο hashtag #BigBrotherGR, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά trendαρε και με το μικρό του όνομα.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το σπίτι του «Big Brother» και βρεθεί στο πλατό με τον Πέτρο Λαγούτη, ο Χρήστος είχε μια τελευταία συνομιλία με τον «Μεγάλο Αδελφό», όπου εξομολογήθηκε ότι δεν περίμενε να φτάσει ως εδώ και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη στήριξη. Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο Χρήστος βγήκε από το BBroom και βρήκε τη σύζυγο και τα δυο παιδιά του να τον περιμένουν, με την οικογένεια να αγκαλιάζεται και να μην μπορεί κανείς τους να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα