«Τσακώσαμε» σε παραλία της Μυκόνου τη Σίσσυ Φειδά και τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο

Η καταξιωμένη interior designer στην παραλία με τον κατά 11 χρόνια μικρότερο σύζυγό της

Ο έρωτας της Σίσσυς Φειδά με τον Γιώργο Ανδρίτσο κρατάει χρόνια.

Η καταξιωμένη interior designer και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν το 2014 στη Μύκονο και σήμερα έχουν μια κορούλα, τη Διώνη. Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε σε παραλία του νησιού των Ανέμων να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

«Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα, ποτέ δεν είναι όλα ομαλά. Περνάμε όλοι δύσκολες στιγμές, περνάμε δύσκολες καταστάσεις όλα τα ζευγάρια. Αυτό που μένει και σε κρατά κοντά στον άλλο είναι η ουσία. Κι εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να μείνω με τον άνδρα μου για πάντα. Έχω μάθει, όμως, και το ποτέ μη λες ποτέ», έχει πει σε συνέντευξή της.

Μάλιστα όταν έκαναν σχέση η διαφορά ηλικίας δεν ήταν κάτι που την απασχόλησε καθώς είναι μεγαλύτερή του κατά 11 χρόνια. « Η σχέση με τον σύζυγό μου φαντάζομαι ότι είναι όπως οι περισσότερες, με τα πάνω της και τα κάτω της, δεν μπορώ να το διαχωρίσω με θέμα τις ηλικίες.

Δεν μου έχει ξανατύχει να είμαι με κάποιον 11 χρόνια μικρότερό μου, γιατί δεν με έλκυαν οι νεότεροι άντρες.

Δεν με άγχωνε η διαφορά ηλικίας. Κάποια στιγμή τον ρώτησα για το πώς θα το πάρουν οι γονείς του και αμέσως απάντησε πως δεν τους αφορά», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Δέσποινα Καμπούρη: «Νομίζετε πως θα τρομάξω;» – Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για το Pride

Με νέα ανάρτηση τοποθετήθηκε η Δέσποινα Καμπούρη, έπειτα από...