Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, 2026

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αύριο η κηδεία της μητέρας του στη Χαλκιδική

Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης μετά από μάχη που έδινε επί δύο χρόνια με σοβαρή ασθένεια.

Η απάντηση Ουγγαρέζου σε Κατσαρίδη και η σπόντα στον Λιάγκα: «Ο άλλος...

Μετά το ξέσπασμα του Πάνου Κατσαρίδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ο παρουσιαστής απάντησε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Τζιμ Κέρτις για Τζένιφερ Άνιστον: «Μου πήρε χρόνο για να τη ρίξω…»

Αποκαλυπτικός ήταν ο υπνωτιστής σύντροφος της «δικής μας» Τζένιφερ Ανιστον σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή το νέο βιβλίο του. 

Ο Αντώνης Ρέμος για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας

Ο Αντώνης Ρέμος βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο και κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας να κάνει τις αγορές του.

Μύκονος: Ανέεμελη Δαλάκα παρέα με φίλη της

Το Nammos των κύκνων

Μπορεί αυτές τις μέρες η Κατερίνα Δαλάκα να βρίσκεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, συγκεκριμένα στη Φλόριντα, σε μια συναρπαστική εξόρμηση μαζί με τον νέο της σύντροφο Θέμη Αμβροσιάδη, ωστόσο τώρα είδαν το φως της δημοσιότητας νέες εικόνες από τις πρόσφατες διακοπές της στη Μύκονο.

Η αθλήτρια, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσω του «Survivor», όπου πήρε μέρος τέσσερις φορές, απαθανατίστηκε στην παραλία Ψαρού στο Nammos μαζί με τη στενή της φίλη Δήμητρα Γναφάκη, η οποία είναι πρωταθλήτρια του στίβου στα 400 μέτρα με εμπόδια. Οι δυο γυναίκες, που μοιράζονται μια δυνατή φιλία αλλά έχουν και κοινό αθλητικό υπόβαθρο, πέρασαν όμορφα μαζί, κάτι που φαίνεται και στα σχετικά «κλικ» που είδαν το φως της δημοσιότητας, με τις δυο τους να συζητούν και να γελάνε μέσα στη θάλασσα.

Η Κατερίνα εμφανίστηκε στην παραλία με ένα λευκό, μίνιμαλ μπικίνι, που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της σώμα, με πρώτο και καλύτερο το… όπισθεν κάλλος της, το οποίο τράβηξε τόσο τα φωτογραφικά καρέ όσο και τα βλέμματα πολλών λουομένων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από σοκ σε σοκ η μάνα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Eνας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο δημοσιογράφος,...

Σπάνια εμφάνιση για την Αθηνά Ωνάση – Δείτε τη πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια εμφάνιση και έλαμπε μέσα στη μαύρη τουαλέτα της

Η αποκάλυψη Λούλη on air: «Ήταν κακοποιητικός» – Η αμηχανία των Σεργουλόπουλου – Μελιτά

Ο Χρήστος Λούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί.

Πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Έχασε τη μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς έχασε τη...

«Υπάρχει προβληματισμός στον Alpha με τις επιδόσεις της Ναταλίας Γερμανού»

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα.

Έξαλλος ο Κατσαρίδης με τον Ουγγαρέζο – Διέκοψε τη ροή της εκπομπής και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά

Ο Πάνος Κατσαρίδης διέκοψε για λίγο τη ροή του «Πρωινού» και εξέφρασε την ενόχλησή του με όσα λέει και γράφει για εκείνον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κι όμως η νεότατη κυρία είναι μαμά γνωστής τραγουδίστριας της χώρας μας

Οι δύο κυρίες είναι πέρα από μαμά και κόρη και καλές φίλες καθώς τους βοήθησε η μικρή διαφορά ηλικίας.

Χώρισε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια μετά από έναν χρόνο σχέσης

Η γνωστή ηθοποιός χώρισε με τον σύντροφό της και γνωστό σκηνοθέτη μετά από έναν χρόνο σχέσης.