Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Συνέβη στην Άνδρο

«Lumin de Lumine/Φως εκ φωτός»

Με ούριο άνεμο απέπλευσαν από τη Χώρα της Ανδρου οι «31οι Πλόες», ο εικαστικός θεσμός που διοργανώνει το Ιδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως, με την έκθεση «Lumin de Lumine/Φως εκ φωτός» και τόσο οι τουρίστες όσο και το φιλότεχνο κοινό μπορούν να θαυμάσουν ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Τους καλεσμένους ξενάγησε στην έκθεση η ιστορικός τέχνης και θεωρίας του πολιτισμού (ΕΚΠΑ) Αθηνά Σχινά, η οποία είχε την ιδέα και το σκεπτικό της. Η εντυπωσιακή έκθεση «Lumin de Lumine/Φως εκ Φωτός», στην οποία συμμετέχουν τριάντα ένας εικαστικοί καλλιτέχνες, σε συνάφεια με τους «31ους Πλόες», με περισσότερα από εκατό έργα, προσέλκυσε το φετινό καλοκαίρι το ενδιαφέρον του ανδριώτικου κοινού.

Αννα Κοκκίνη, Ερη Μανούσου-Σιγάλα, Δημήτρης Σιγάλας, Μιχάλης Κοκκίνης

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Δημήτριος Σιγάλας, μίλησε για την έκθεση, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Στόχος του θεσμού “Πλόες” ήταν και παραμένει πρωτίστως η πολιτιστική αποκέντρωση, με σεβασμό πάντοτε στον πολίτη αλλά και στον επισκέπτη του νησιού μας, όπως αυτό ήταν άλλωστε και το όραμα των κληροδοτών μας, το οποίο υλοποιούμε με σύνεση και υπευθυνότητα, με γνώση επίσης, ποιότητα και αντιπροσωπευτικότητα. Πυρήνας των εκθέσεων που πραγματοποιούνται στο ίδρυμά μας είναι η προβολή και η ανάδειξη σημαντικών Ελλήνων μεταπολεμικών καθώς και σύγχρονων εικαστικών δημιουργών, που ανοίγουν μέσα από τα έργα τους έναν διττό διάλογο με κοινωνικά και υπαρξιακά ζητήματα όπως και εκφραστικές δυνατότητες της εποχής μας».

Κατερίνα Πολέμη, Βιβή Παλαιοκρασσά
Αγγελος Συρίγος, Ερη Μανούσου-Σιγάλα, μητροπολίτης Δωρόθεος Β’, Αθηνά Σχινά, Γεώργιος Κακαβάς, Δημήτρης Σιγάλας

Η Αθηνά Τσατσομοίρου-Παπαδοπούλου
Δημήτρης Σιγάλας, Πόπη Τσουκάτου, Ερη Μανούσου-Σιγάλα, Βιβή Παλιοκρασσά
Στρατής Παλαιοκρασσάς, Κατερίνα Σιγάλα, Λεωνίδας Σιγάλας, Ευανθία Καΐρη.
Η ηθοποιός Νταίζη Σεμπεκοπούλου

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα