Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, 2026

«Βράχος» Κουτσούμπας

Επανεξελέγη ομόφωνα γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στο 22ο Συνέδριο του κόμματος, μέσα σε πανηγυρικό κομμουνιστικό κλίμα!

Η «Espresso» είδε την ταινία – ντοκιμαντέρ για τον βασιλιά Κάρολο

Μια θέση δίπλα στους κορυφαίους σταρ και τους ιππότες, που έδωσαν το «παρών» στην ιστορική πρεμιέρα της ταινίας-ντοκιμαντέρ για τον βασιλιά Κάρολο στο Κάστρο του Ουίνδσορ, παρουσία του βασιλιά και της βασίλισσας Καμίλα, σας εξασφάλισε η «Espresso».

No1 στον κόσμο ο street πίνακας για την Κάλλας

Μια σπουδαία διάκριση για την ελληνική «τέχνη του δρόμου»...

Σινεκριτικός ο Παπανδρέου!

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου μαγεύτηκε από το κυπριακό σινεμά! Δεν εξηγείται αλλιώς η ξεχωριστή προτίμησή του στην ταινία «Κράτα με», την οποία στήριξε με την ευρωβουλευτική του δύναμη.

Δολοφόνησαν τον κολλητό φίλο της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

«Σοκ και δέος» για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, λίγες εβδομάδες πριν έρθει στην Αθήνα

«Σοκ και δέος» για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, λίγες εβδομάδες πριν έρθει στην Αθήνα. Η εν ψυχρώ δολοφονία του Τσάρλι Κερκ, που πάγωσε τις ΗΠΑ, και πιο πολύ το στενό επιτελείο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, συγκλόνισε τη νέα πρέσβη στη χώρα μας.

Κι αυτό γιατί η Κίμπερλι ήταν «καρδιακή» φίλη του δολοφονηθέντος 31χρονου συντηρητικού influencer και κήρυκα του «τραμπισμού» στη νεολαία. Οι δυο τους συνδέονταν με στενή οικογενειακή φιλία από ετών. Οταν η νέα πρέσβης έμαθε, χθες το μεσημέρι, για το συμβάν, κι ενώ ο Κερκ έδινε μάχη για τη ζωή του, ζητούσε από τον κόσμο να προσευχηθεί για να σωθεί ο Τσάρλι, μέχρι που έμαθε ότι φίλος της δεν τα κατάφερε.

Λόγια γεμάτα πόνο

«Θα μου λείψει ο αγαπημένος μου φίλος Τσάρλι Κερκ. Ο Τσάρλι είχε τόσο μεγάλη καρδιά και ισχυρή παρουσία. Αγαπούσε αυτή τη χώρα, υποστήριξε την ελευθερία και ενέπνευσε τόσο πολλούς με το θάρρος και την πεποίθησή του. Οι προσευχές μου είναι με την Ερικα, τα δυο του παιδιά και την οικογένειά του. Μακάρι ο Θεός να τους βοηθήσει» ήταν τα γεμάτα πόνο λόγια της στα social media, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες της από ανέμελες στιγμές με τον 31χρονο συντηρητικό ακτιβιστή, συγγραφέα και παρουσιαστή, που δολοφονήθηκε την ώρα που μιλούσε για τη βία των όπλων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Πανεπιστήμιο Βάλεΐ, στην πόλη Ορεμ της Γιούτα.

Ολα άρχισαν όταν ο Κερκ, φορώντας λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι με τη λέξη «Freedom» (Ελευθερία), απαντούσε σε ερωτήσεις του κοινού για τις μαζικές δολοφονίες στις ΗΠΑ και το κατά πόσο σε αυτές δράστες είναι τρανς άτομα. Και ενώ εκείνος είχε ανοίξει έναν έντονο διάλογο με το κοινό, η σφαίρα που έφυγε από την κορυφή του κτιρίου Losee Center, σε απόσταση περίπου εξήντα μέτρων από το σημείο όπου μιλούσε, καρφώθηκε στον λαιμό του μπροστά στα μάτια της συζύγου του, Ερικα Φράντζβε, του τρίχρονο γιου τους και της 16 μηνών κόρης του! Λίγη ώρα αργότερα, μετά τις σκηνές πανικού, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον θάνατό του μέσω του Truth Social: «Ο θρυλικός Τσάρλι Κερκ είναι νεκρός. Κανείς δεν κατανοούσε καλύτερα ή δεν είχε την καρδιά της νεολαίας στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Τσάρλι»! Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Ο Κερκ με τη σύζυγό του Ερικ και τα δύο ανήλικα παιδιά τους

Ποιος ήταν ο νεαρός από το Ιλινόις που δεν άρεσε στη woke ατζέντα

Ο Κερκ γεννήθηκε στο Ιλινόις, και από νεαρή ηλικία εγκατέλειψε τις σπουδές του για να αφοσιωθεί στην πολιτική δράση, ιδρύοντας το 2012 τον οργανισμό Turning Point USA, με στόχο την προώθηση συντηρητικών ιδεών στη νεολαία και στους πανεπιστημιακούς χώρους. Παράλληλα, έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από την εκπομπή του «The Charlie Kirk Show» και τη συγγραφή βιβλίων. Η σχέση του με τον Ντόναλντ Τραμπ υπήρξε καθοριστική για την πολιτική του διαδρομή. Από την πρώτη προεκλογική εκστρατεία, το 2016, αναδείχθηκε σε έναν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του, προβάλλοντας τον Τραμπ ως πρότυπο για το συντηρητικό κίνημα της νεότερης γενιάς.

O Τραμπ αγκαλιά με τον Κερκ

Η Turning Point USA λειτούργησε συχνά ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του Τραμπ και των νεαρών Ρεπουμπλικάνων, ενώ ο ίδιος ο Κερκ βρέθηκε αρκετές φορές στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της θητείας του Τραμπ. Εκεί λοιπόν, όντας κοντά στον πρόεδρο και στο επιτελείο του, γνώρισε πριν από αρκετά χρόνια την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και δέθηκαν με φιλική σχέση, καθώς είχαν κοινή αγάπη και αφοσίωση στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Κερκ (δεξιά) με τον Τραμπ, την Γκίλφοϊλ, τον πρώην σύζυγό της και άλλους ομοτράπεζους κατά την διάρκεια εκδήλωσης

«Ο Τσάρλι Κερκ ήταν ένας ατρόμητος πατριώτης, που αφιέρωσε τη ζωή του στην υπεράσπιση της Αμερικής και την έμπνευση της επόμενης γενιάς. Η φωνή του, η ηγεσία και η πεποίθησή του θα μας λείψουν βαθιά. Στην καρδιά όλων αυτών, η αγάπη του Τσάρλι για τον Ιησού καθοδήγησε όλα όσα έκανε.

Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε» συμπλήρωσε η πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας, προφανώς με δάκρυα και πόνο για τον αγαπημένο της φίλο που έχασε τη ζωή του σε μια απίστευτα δραματική στιγμή και τραγική συγκυρία, την ώρα που μιλούσε ακριβώς για αυτό το είδος των δολοφονιών από το οποίο «έφυγε» και ο ίδιος!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social media

Το ότι υπάρχουν Κρητικές μάνες λεβέντισσες το ξέρετε! Το ότι υπάρχει όμως μια Κρητικά μάνα που η ντοπιολαλιά της και οι ατάκες της την έχουν κάνει viral στο διαδίκτυο το γνωρίζετε;

Σοκ με την «Κατερίνα» της Τρούμπας

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Το μπούλινγκ της Μοσχολιού πάνω στην πίστα και η πικρία της Αλίκης για τον Σπυρόπουλο

Είναι μία από τις τελευταίες σπουδαίες κυρίες του ελληνικού...

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βραδινή έξοδος με τον Θέμη Σοφό – Tο λαμπερό look

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram...