Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Κωνσταντίνα σαν το παλιό, καλό κρασί

Η φωτογράφιση της τραγουδίστριας για την προώθηση των εμφανίσεών της στο Mayor στο Κολωνάκι

Η Κωνσταντίνα ολοκλήρωσε ένα δημιουργικό καλοκαίρι με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, που αγκαλιάστηκαν θερμά από το κοινό της. Με το ξεχωριστό της ύφος, τη χαρακτηριστική ερμηνεία και το πάθος που τη διακρίνει στη σκηνή, η αγαπημένη ερμηνεύτρια χάρισε ανεπανάληπτες βραδιές γεμάτες μουσική, χαρά και συγκίνηση.

Τέτοιες βραδιές θα προσφέρει και στο Mayor, στο Κολωνάκι, όπου επιστρέφει δριμύτερη από την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου (και κάθε Τετάρτη) ακόμη μία χειμερινή σεζόν, με στόχο να «μεταμορφώνει» και φέτος μία απλή, καθημερινή βραδιά σε μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Με την ίδια αγάπη και αφοσίωση που τη συνοδεύει σε κάθε της βήμα, η Κωνσταντίνα συνεχίζει να μοιράζεται με το κοινό τη μαγεία της μουσικής της, παραμένοντας πάντα επίκαιρη και αληθινή. Η ίδια έκανε πριν από λίγες ημέρες και τη φωτογράφιση για την προώθηση των live εμφανίσεών της στο γνωστό στέκι του κέντρου της Αθήνας, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα