Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026

Μαρικέλλυ: Η πρώην παίκτρια του Big Brother καταγγέλλει κακοποίηση από τον σύντροφό...

Με μια δημόσια εξομολόγηση που συγκλονίζει, η Μαρικέλλυ αποφάσισε...

Μαζωνάκης: «Τον είχαν όλοι τελειωμένο και το γύρισε υπέρ του» – Τι...

Ο Νικηφόρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αστερόσκονη» και, μεταξύ...

The 2Night Show: Μπαίνει στον «πάγο» – Πότε γυρίζει και η έκπληξη...

Προσωρινά εκτός προγράμματος μπαίνει το The 2Night Show αυτή...

Espresso Doppio – Απρόσεχτες κουβέντες

Χηρεύει η θέση υφυπουργού για Ευρωπαϊκά στο υπουργείο Εξωτερικών,...

Glam βραδιά για την ψυχική υγεία

Μια βραδιά ελπίδας, γενναιοδωρίας, συλλογικής δράσης και έμπνευσης οργανώθηκε με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο Island Prive Lounge.

Με οικοδεσπότες την Τατιάνα Μπλάτνικ και το Petrocheilos Foundation, η εκδήλωση συγκέντρωσε πρόσωπα του πολιτισμού, δημιουργούς και υποστηρικτές της «Breathe with Hope» και εξελίχτηκε σε μια γιορτή αφιερωμένη στην προώθηση πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου, Reem Bassatne.
Θέμις Ζουγανέλη, Μάρθα Πετρόχειλου, Jimmy Paintz, Τατιάνα Μπλάτνικ, Marie Blanche Brillembourg.

Highlight ήταν η ανακοίνωση της συνεργασίας του σωματείου με τον διεθνή καλλιτέχνη Jimmy Pierce, γνωστό παγκοσμίως και ως «ο Banksy των χαμόγελων». Τα έσοδα της βραδιάς θα στηρίξουν τα προγράμματα της «Breathe Hellas», που περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- εκπαιδευτικά εργαστήρια με ολυμπιονίκες και εμπνευσμένα πρότυπα, τα οποία ενδυναμώνουν τους νέους να αναπτύξουν ανθεκτικότητα και πρακτικές αυτοφροντίδας.

Νεφέλη Μανδηλάρη, Kilian Zeugin
Βασίλης Κέρτσικοφ, Μάρθα Πετρόχειλου, Τατιάνα Μπλάτνικ

«Η ψυχική υγεία αφορά κάθε άνθρωπο, κάθε οικογένεια, κάθε κοινότητα. Με το “Breathe with Hope” θέλαμε να δείξουμε ότι, όταν είμαστε ενωμένοι, η ελπίδα μετατρέπεται σε δράση» δήλωσε η Τατιάνα Μπλάτνικ, ιδρύτρια της «Breathe Hellas», ενώ η Μάρθα Πετρόχειλου από το Petrocheilos Foundation ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε ολόψυχα την “Breathe Hellas” στην προώθηση της ευαισθητοποίησης και της υποστήριξης για την ψυχική υγεία στην Ελλάδα. Βλέπουμε τη συνεργασία ως το ισχυρότερο εργαλείο αλλαγής και είμαστε αφοσιωμένοι να επενδύουμε σε πρωτοβουλίες που αφήνουν μια ουσιαστική κληρονομιά ανθεκτικότητας, φροντίδας και ελπίδας».

Γιώργος Πετρόχειλος, Χρύσανθος Πανάς, Διαμαντής Ξυλάς.
Βάσια Κωσταρά, Κώστας Βογιατζής, Θάλεια Καραφυλλίδου
Ο Κωνσταντίνος Κακανιάς με την Αντωνία Καρρά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Φαίη Σκορδά: Επιστροφή στο Κιλκίς – Οι εικόνες από το πατρικό και το τζάκι

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στο Κιλκίς και πέρασε το...

Ανατροπή στο διαζύγιο Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

Ο Στράτος Τζώρτζογλου καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε το λόγο χωρισμού του με τη Σοφία Μαριόλα.

Το μπούλινγκ της Μοσχολιού πάνω στην πίστα και η πικρία της Αλίκης για τον Σπυρόπουλο

Είναι μία από τις τελευταίες σπουδαίες κυρίες του ελληνικού...

Ραφτείτε! Παντρεύεται τον Φεβρουάριο παρουσιάστρια στην Πεντέλη – Δείτε το προσκλητήριο

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει δημόσια πολλές φορές πόσο τυχερή και ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του.

Ορφάνεψε και ο cine «γιος» του Κωνσταντάρα

Εχοντας «πατήσει» πριν από λίγες ημέρες τα 101 χρόνια...