Δύσκολες ώρες για τη Μέλπω Ζαρόκωστα

«Πλέον είναι ένας κουρασμένος οργανισμός, δεν κινείται εδώ και καιρό»

Η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου Μέλπω Ζαρόκωστα περνάει δύσκολες στιγμές.

Τα τελευταία χρόνια μένει στο γηροκομείο με τον γιο της να είναι πάντα κοντά της αλλά πλέον τα προβλήματα υγείας είναι πολλά.

«Είναι ενδοσκοπική η επέμβαση που πρέπει να κάνει. Σύμφωνα με την πλειοψηφία των γιατρών θα ανακουφίσει όλα τα προβλήματα που είχε το καλοκαίρι με τη χολή, η οποία πυροδοτούε κάποιες παγκρεατίτιδες. Δυστυχώς αναγκάστηκε πολλές φορές να νοσηλευτεί.

Με τον γιο της Αλέξανδρο Παγουλάτο και τη νύφη της Μάρθα Χατζηνικολάου

Θα έπρεπε να κάνει αυτήν την επέμβαση από τον Αύγουστο και θα είχε γλιτώσει κάποια ταλαιπωρία. Είναι αρκετά ληθαργική τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι όσο ζωηρή ήταν στο γηροκομείο, αλλά πλέον είναι ένας κουρασμένος οργανισμός. Το μέλημά μας είναι να μην υποφέρει η γυναίκα.

Δεν μας ενδιαφέρει να επεκτείνουμε τη ζωή ενός ανθρώπου, που όσο πάει θα διασσωληνώνεται. Όσο ζήσει κι αν ζήσει, τουλάχιστον να μην υποφέρει.» δήλωσε ο γιος της, Αλέξανδρος Παγουλάτος στην εκπομπή «Buongiorno».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.