Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Κλέλια Ανδριολάτου: «Θα γίνουν πολλές ανατροπές στη νέα σεζόν του “Maestro”»

«Σε λίγες μέρες φεύγουμε κιόλας, είμαι πολύ ενθουσιασμένη»

Η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» επιστρέφει με μια νέα και ανατρεπτική σεζόν.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Buongiorno» αποκάλυψε πως ετοιμάζουν βαλίτσες για το μαγευτικό νησί των Παξών, καθώς ξεκινάνε γυρίσματα.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός σχολίασε πως δεν γνώριζε ότι θα υπάρξει νέος κύκλος της σειράς και πως η ίδια σοκαρίστηκε όταν το έμαθε: «Ξεκινάμε “Maestro”και είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν περίμενα ότι θα συνεχίσουμε, αλλά όταν μας το ανακοίνωσε ο Χριστόφορος είπα “ουάου”. Μας μάζεψε σπίτι του και μας το είπε. Σε λίγες μέρες φεύγουμε κιόλας, είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ για τις νέες προσθήκες στη σειρά. Θα γίνουν πολλές ανατροπές στη νέα σεζόν του “Maestro”, θα γίνει πιο αστυνομικό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...