Σοβαρό τροχαίο για τον τελευταίο μάρτυρα της δίκης Φιλιππίδη

Τη στιγμή που καλεί την οδική και είναι έξω από την πόρτα του οδηγού, περνάει μια νταλίκα, τον παρέσυρε, τον σφήνωσε ανάμεσα στην πόρτα του οδηγού

Παρασύρθηκε από νταλίκα ο δικηγόρος Αλέξανδρος Πασιατάς που υπήρξε ο τελευταίος μάρτυρας στη δίκη Φιλιππίδη.

Ο δικηγόρος είχε καταθέσει υπέρ του ηθοποιού. «Στις 26 Αυγούστου πήγαινε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και μιάμιση ώρα το μεσημέρι το αυτοκίνητό του αρχίζει να παλατζάρει. Κάνει στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης, όμως όχι σε μια απλή λωρίδα, σε αυτή που έχει μια κούρμπα και χωράνε πολλά αυτοκίνητα.

Κάνει στην άκρη και προσπαθεί ο άνθρωπος να έρθει σε επαφή με την οδική του. Τη στιγμή που καλεί την οδική και είναι έξω από την πόρτα του οδηγού, περνάει μια νταλίκα, τον παρέσυρε, τον σφήνωσε ανάμεσα στην πόρτα του οδηγού και ζει από θαύμα. Έχει κάνει πάρα πολλά χειρουργεία και συνήλθε πρόσφατα», ανέφεραν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Αλέξανδρος Πασιάτας μίλησε ο ίδιος στην εκπομπή: «Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι έζησα. Κατέβασα το παράθυρο του οδηγού, μου λέει η οδική βγες έξω να δεις τι έχει γίνει και άφησα τη μισή πόρτα του αυτοκινήτου ανοιχτή και αυτό με έσωσε. Μιλούσα με το αριστερό χέρι και κοιτούσα μπροστά. Χωρίς να το καταλάβω ακούγεται ένα “μπαμ” και βρίσκομαι ανάμεσα στην πόρτα του αυτοκινήτου, με το χέρι το ένα μέσα από το ανοιχτό παράθυρο και το ένα κρεμασμένο από πάνω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον