Σπύρος Μπιμπίλας: «Αποφάσισα από τα 71 και μετά να αφιερώσω τη ζωή στον εαυτό μου»

«Ποιος ξέρει πόσα χρόνια θα μου δώσει το σύμπαν αυτό το δώρο»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του ΤΑΣΕΗ «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά» στο Ηρώδειο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο του ΤΑΣΕΗ, αλλά και στα σχέδιά του για το μέλλον.

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την εργασία μας με πολύ μεγάλη αγάπη. Με τα χρήματα που συγκεντρώνουμε κάθε χρόνο, βοηθάμε αυτούς που έχουν ανάγκη στη διάρκεια μέχρι την επόμενη γιορτή» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αποφάσισα από τα 71 και μετά να αφιερώσω όλο το υπόλοιπο της ζωής μου στον εαυτό μου. Δηλαδή, στο να κάνω ταξίδια, στο να γράψω βιβλία και στο να κοιτάω τη θάλασσα και τον ουρανό. Ποιος ξέρει πόσα χρόνια θα μου δώσει το σύμπαν αυτό το δώρο, να τα κοιτάω ακόμα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ξενοδοχείο-φάντασμα: Υγειονομική «βόμβα» με 5 καραμπινάτες παρανομίες

Με το χθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Espresso» για την...

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;