Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026

Μαρικέλλυ: Η πρώην παίκτρια του Big Brother καταγγέλλει κακοποίηση από τον σύντροφό...

Με μια δημόσια εξομολόγηση που συγκλονίζει, η Μαρικέλλυ αποφάσισε...

Μαζωνάκης: «Τον είχαν όλοι τελειωμένο και το γύρισε υπέρ του» – Τι...

Ο Νικηφόρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αστερόσκονη» και, μεταξύ...

The 2Night Show: Μπαίνει στον «πάγο» – Πότε γυρίζει και η έκπληξη...

Προσωρινά εκτός προγράμματος μπαίνει το The 2Night Show αυτή...

Espresso Doppio – Απρόσεχτες κουβέντες

Χηρεύει η θέση υφυπουργού για Ευρωπαϊκά στο υπουργείο Εξωτερικών,...

Στην Εκάλη για καλό σκοπό!

Ο μη κερδοσκοπικός oργανισμός Safe Water Sports διοργάνωσε στο Ecali club εορταστική βραδιά με αφορμή τα 10 χρόνια δράσης και προσφοράς στην κοινωνία για την πρόληψη των πνιγμών και των θαλάσσιων ατυχημάτων, καθώς και για την προώθηση της ασφάλειας στο υδάτινο περιβάλλον.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε μία δεκαετία πρωτοβουλιών, συνεργασιών και δράσεων, που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ενημέρωση, στην εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων, με έμφαση στα παιδιά και στους νέους. Οι εκλεκτοί ομιλητές παρουσίασαν τη συνεργασία με τον οργανισμό και ανέδειξαν τις ξεχωριστές πρωτοβουλίες που έχουν ξεκινήσει από αυτόν.

Ελευθερία Πασχαλάκη, Γλυκερία Τσέρνου-Βασιλάκη
Chic sisters: Αλεξάνδρα και Κλαίρη Τσαβλίρη

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Safe Water Sports δρ Παναγιώτης Πασχαλάκης ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του, αναφέροντας: «Δέκα χρόνια πριν ξεκινήσαμε με ένα όνειρο: να μη χάνεται καμία ζωή στη θάλασσα από αμέλεια ή άγνοια. Σήμερα, βλέπουμε αυτό το όραμα να γίνεται πραγματικότητα, βήμα βήμα, χάρη στη στήριξη της κοινωνίας, των φορέων, των χορηγών και κυρίως των παιδιών που αγκαλιάζουν το μήνυμα της ασφάλειας. Αυτό είναι μόνο η αρχή».

Ο Παναγιώτης Πασχαλάκης υποδέχθηκε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη σύντροφό του Τζένη Οικονόμου

: Κασταλία Σαμοΐλη, Φένυ Χατζηαθανασιάδου, Αλεξάνδρα Κονιδά, Ρούλα Γιαννοπούλου
Νίκος Χριστοδούλου, Αλεξάνδρα Κονιδά, Βελισσάριος Χριστοδούλου
Σοφία Παπαδοπούλου, Θοδωρής Βλάχος, Αγγελική Καραπατάκη, Γιάννης Δρυμωνάκος, Νικόλας Πλυτάς
Αλίκη και Αλέξης Χατζόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Φαίη Σκορδά: Επιστροφή στο Κιλκίς – Οι εικόνες από το πατρικό και το τζάκι

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στο Κιλκίς και πέρασε το...

Ανατροπή στο διαζύγιο Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

Ο Στράτος Τζώρτζογλου καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε το λόγο χωρισμού του με τη Σοφία Μαριόλα.

Το μπούλινγκ της Μοσχολιού πάνω στην πίστα και η πικρία της Αλίκης για τον Σπυρόπουλο

Είναι μία από τις τελευταίες σπουδαίες κυρίες του ελληνικού...

Ραφτείτε! Παντρεύεται τον Φεβρουάριο παρουσιάστρια στην Πεντέλη – Δείτε το προσκλητήριο

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει δημόσια πολλές φορές πόσο τυχερή και ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του.

Ορφάνεψε και ο cine «γιος» του Κωνσταντάρα

Εχοντας «πατήσει» πριν από λίγες ημέρες τα 101 χρόνια...