Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Συμπλοκή του λιμενικού με σκάφος διακινητών ανοιχτά της Χίου – Πέντε νεκροί

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τρίτης ανοιχτά της Χίου, όταν σκάφος του Λιμενικού Σώματος ήρθε σε εμπλοκή με ταχύπλοο που φέρεται να μετέφερε παράτυπους μετανάστες και να σχετίζεται με κύκλωμα διακινητών.

Το prive ραντεβού του Χάμιλτον με την Καρντάσιαν σε υπερπολυτελές θέρετρο

Ξεχάστε τα paddocks και τις πίστες, καθώς ο Λιούις Χάμιλτον φαίνεται πως έκανε το πιο εντυπωσιακό «προσπέρασμα» της ζωής του!

Grammy για ταχυκαρδίες – Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις των σταρ

Περισσότερο με τις γυμνές εμφανίσεις των καλλονών της παγκόσμιας...

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.

Δε πάει ο νους σας ποια ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Μια κούκλα είναι σήμερα!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας πόζαρε με τη μαμά του μερικά χρόνια πριν και τώρα κοιτάζει τις φωτογραφίες και αναπολεί καθώς η μαμά του έχει πεθάνει.

Η Ταλία που γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90 μέσα από τις μεξικάνικες σειρές δημοσίευσε φωτογραφίες της παιδικής της ηλικίας με τη μαμά της με αφορμή την ημέρα γενεθλίων της μητέρας της.

«Κάθε 2 Οκτωβρίου θα γιορτάζω πάντα τα γενέθλια της πιο καταπληκτικής γυναίκας που έχω γνωρίσει ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη. Η μάνα μου. Ότι παρόλο που δεν είναι πια σε αυτή τη γη σωματικά, για να τρώει ένα καλό κομμάτι κέικ και να ακούει τα πρωινά του Πέδρο Ινφάντε, θα συνεχίσω να το γιορτάζω με χαρά στην καρδιά μου.

Γιολάντα Μιράντα Σ’ΑΓΑΠΩ !!
Μάνα μου Χρόνια Πολλά όπου κι αν είσαι, το σπίτι που είσαι με τον αγαπημένο μας Θεό.

Μέχρι εκεί σου στέλνω εκατομμύρια καρδιές γεμάτες από την αγάπη μου γιορτάζοντας το βήμα σου και την κληρονομιά σου μέσα από αυτή τη μπλε σφαίρα όπου μας λείπεις. Χρόνια πολλά μαμά!».

Δείτε περισσότερα flashback και special θέματα πατώντας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»

Γεννητούρια στη σόουμπιζ – «Είναι εδώ! Γνωρίστε τον όμορφο γιο μας»

«Είναι εδώ! Γνωρίστε τον όμορφο γιο μας», έγραψε ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ συστήνοντάς μας τον γιο του που κρατάει στην αγκαλιά του εδώ και λίγες ώρες.