Γενέθλια για τη Γεωργία Αβασκαντήρα – Η αποκάλυψη της ηλικίας και η εξομολόγηση

Το τρυφερό μήνυμα του συζύγου της και γνωστού ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη

Τα γενέθλιά της είχε η Γεωργία Αβασκαντήρα. Η ταλαντούχα ηθοποιός και σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη έγινε 37 χρονών και έκανε ένα ποστ δημοσιεύοντας και φωτογραφίες από τα γενέθλιά της.

«Σήμερα έγινα 37. Και νιώθω πιο σίγουρη από ποτέ για το ποια είμαι, για αυτά που πιστεύω, για τους ανθρώπους που έχω κοντά μου.

Δεν είναι θέμα τύχης, είναι επιλογή. Μια φίλη-έμπνευση μου είπε πρόσφατα πως η διαφορετικότητα και η ανάγκη να εξελίσσεσαι φέρνουν και μια μορφή μοναξιάς. Ίσως να είχε δίκιο… αλλά σήμερα δεν τη φοβάμαι πια. Γιατί μέσα της βρίσκω γαλήνη, καθαρότητα και δύναμη.

Είμαι έτοιμη για αλλαγές. Για νέα ξεκινήματα, για πιο αληθινές σχέσεις, για ζωή με νόημα και ελευθερία. Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα έχω, για όσους έμειναν, για όσα έρχονται.

37 και πιο κοντά από ποτέ σε εμένα.
Υ.γ. Ευχαριστώ για αυτές τις ευχές που έρχονται πάντα να μου δώσουν ένα χαμόγελο και ένα δάκρυ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!