Η Δημητρίου έκλεψε την παράσταση από την Κεφαλογιάννη στη συναυλία Σπανουδάκη στο Ηρώδειο

H «Lady» Άντζελα & η Όλγα

Η Άντζελα Δημητρίου έκλεψε την παράσταση από την υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη στη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη το βράδυ της Δευτέρας στο Ηρώδειο. Η υπουργός κάθισε, ως είθισται, στις πρώτες σειρές και η «Λαίδη Άντζελα» πήγε πίσω ψηλά στη δική της θέση, χωρίς μάλιστα να έχει ειδοποιήσει κανέναν για την παρουσία της.

Όμως ο Σταμάτης Σπανουδάκης, ο σπουδαίος αυτός δημιουργός, την εντόπισε. Δεν είδε την Όλγα που ήταν μπροστά του, αλλά είδε τη λαϊκή τραγουδίστρια, που τον χειροκροτούσε από μακριά. «Είναι εδώ μια φίλη μου, με την οποία ασχολούνται οι δημοσιογράφοι και την κοροϊδεύουν… Είναι εδώ η Άντζελα Δημητρίου. Μου αρέσει γιατί είναι αυθεντική και εγώ αγαπάω τους ανθρώπους για την καρδιά τους» είπε ο Σταμάτης Σπανουδάκης δείχνοντας προς το μέρος της τραγουδίστριας και κάνοντας ένα Ηρώδειο να παραληρεί…χειροκροτώντας την Άντζελα Δημητρίου επί αρκετά λεπτά!

Ολγα Κεφαλογιάννη

Υπέροχος συνθέτης

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι το κοινό που διαχρονικά παρακολουθεί τον υπέροχο συνθέτη, ιδιαίτερα όταν εμφανίζεται στο Ηρώδειο, είναι υψηλής αστικής τάξης και όχι τόσο λαϊκό. Παρ’ όλα αυτά η υποδοχή της Άντζελας «σε έναν κόντρα ρόλο», όπως αυτός της παρουσίας της σε μια τέτοια συναυλία, ήταν θερμότατη από τους ελίτ φαν του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Η Άντζελα και ο Σταμάτης συνεργάστηκαν δισκογραφικά πριν από κάποια χρόνια. Μάλιστα και οι δύο σε συνεντεύξεις τους έχουν περιγράψει τη γνωριμία τους. «Ήρθε ένα βράδυ στο Διογένης. Με κοίταγε, τον κοίταγα και αισθανόμουν μια ανατριχίλα. Με ειδοποιούν ότι ο κύριος Σπανουδάκης επιθυμεί να με γνωρίσει. Κοπήκαν τα πόδια μου. Επτά το πρωί μου είπε “πάμε σπίτι μου, θέλω να σου δώσω ένα από τα τραγούδια μου”. Πάμε, κάθεται στο πιάνο και μου παίζει το “Σήμερα”. Μου λέει “πες το μου”. Αισθάνθηκα σαν ένα κοριτσάκι που πήγαινε πρώτη φορά σχολείο και ντρεπότανε.

Αντζελα Δημητρίου

Γυρίζει και μου λέει “το τραγούδι αυτό είναι δικό σου”» είπε η Άντζελα Δημητρίου, που όντως κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο κομμάτι σε δική της εκτέλεση. «Την ακούς πώς μιλάει; Με θεωρεί σπουδαίο. Δεν θα το ακούσεις αυτό από έντεχνους. Οι έντεχνοι είναι λίγο “ο Θεός να μας φυλάει”» έχει δηλώσει για εκείνη ο διαπρεπής συνθέτης. Στο Ηρώδειο, λοιπόν, και στην παράδοξη αυτή σύγκριση Όλγας – Άντζελας, η τραγουδίστρια «πήρε τα σκήπτρα»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ξενοδοχείο-φάντασμα: Υγειονομική «βόμβα» με 5 καραμπινάτες παρανομίες

Με το χθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Espresso» για την...

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;