Αποκαλυπτικός ο Θανάσης Λάλας: «Δεν έκανα κακό σε άνθρωπο γιατί δεν πρόλαβα»

«Ποτέ δεν έκανα αυτό που κάνουν οι δημοσιογράφοι»

Καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Δευτέρας ήταν ο Θανάσης Λάλας που μίλησε για την καριέρα, την προσωπική του ζωή και την πολιτική.

«Υπήρξε μία περίοδος η οποία όλοι ήθελαν να συναντήσουν τον Λάλα και δεν μπορούσε να τον δει κανένας. Οι άνθρωποι με βλέπανε σε απόσταση 15 μέτρα, δεν μπορούσε κάποιος να με πλησιάσει γιατί ήμουν στο μυαλό τους ένας άνθρωπος ο οποίος ανά πάσα στιγμή μπορούσα να κάνω κακό, ανά πάσα στιγμή θα μπορούσα να κάνω καλό, ανά πάσα στιγμή θα μπορούσα να κινήσω όποιον μηχανισμό ήθελα.

Η εξουσία είναι να νομίζεις ότι εσύ μπορείς να καθορίσεις τα πάντα, ακόμα και τις τύχες των ανθρώπων. Δεν έκανα κακό σε άνθρωπο γιατί δεν πρόλαβα. Αν έμενα λίγο ακόμα πιστεύω θα έκανα κακό και στους ανθρώπους. Ο εθισμός σε οτιδήποτε, έχει ένα στάδιο στο οποίο δικαιολογείς τον εαυτό σου. Σιγά σιγά γίνεσαι ένα με αυτό και δεν έχεις πάρει είδηση ότι είναι η συμπεριφορά σου αυτή.

Όλοι αυτοί άνθρωποι που έχουν ξεφύγει από το τίποτα και έχουν καταφέρει κάτι, εάν δεν έχουν τρελαθεί, αλλά και την ώρα της τρέλας τους έχουν ενδιαφέρον, αν δεν έχουν τρελαθεί όλοι αυτοί οι άνθρωποι, μεταφέρουν χωρίς να το καταλαβαίνουν το σπουδαίο που είναι πάντα επίκαιρο. Αυτό που κερδίζει τον χρόνο είναι το αιώνια σπουδαίο. Περιέχουν κάτι». Όσο για την προσωπική του ζωή ανέφερε: «Μέχρι τα 45 μου χρόνια, όλες μου οι σχέσεις οι ερωτικές με πήγαιναν κάπου. Χαίρομαι τόσο πολύ που υπήρχαν άνθρωποι που με οδηγήσανε, με πήγαν κάπου. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πήγαινα πουθενά. Προφανώς οι άλλοι βλέπαν πράγματα σε μένα και δεν έβλεπα εγώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.