Ο γάμος των Γιάννη και Ραφαέλας Χριστοδουλίδη στη Μητρόπολη και η δεξίωση- υπερπαραγωγή που θα ζήλευαν ακόμα και γαλαζοαίματοι

Κουφέτα χλιδής με «Αλλάματα», βιολάρηδες και... Mr Lak!

Με «δόξες και τιμές», εκατομμύρια λουλούδια, σε όλα τα χρώματα -μέχρι και ολόκληρα δέντρα- τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών ο γάμος του νεαρού επιχειρηματία Γιάννη Χριστοδουλίδη με την αγαπημένη του Ραφαέλα.

Ο γαμπρός είναι ο γιος του Κύπριου επιχειρηματία προέδρου της Zela Aviation και Zela Jet Ανδρέα Χριστοδουλίδη και της κομψής και low profile Ζέλας Χριστοδουλίδη. Το ιερό μυστήριο, εκτός από συγκίνηση, διέθετε χλιδή και στολισμό ανάλογο του γαλαζοαίματου γάμου της πριγκίπισσας Θεοδώρας. Η όμορφη νύφη, που έφτασε στην εκκλησία με τη συνοδεία βιολάρηδων -όπως είθισται στους κυπριακούς γάμους-, εντυπωσίασε με ένα glam strapless corset νυφικό, με μακρύ πέπλο, ενώ ο γαμπρός επέλεξε το διαχρονικό μαύρο tuxedo.

Στο κυπριακό έθιμο «αλλάματα» ο γαμπρός με τη μητέρα του Ζέλα

Οσο για τα παραδοσιακά «αλλάματα» πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne», όπου ακολούθησε και το γαμήλιο δείπνο-υπερπαραγωγή, που εξελίχθηκε σε χορευτικό πάρτι. Το ballroom του ξενοδοχείου μεταμορφώθηκε σε κήπο ανάλογο των Βερσαλιών, με δέντρα, παγιέτες, χορευτές, εντυπωσιακά shows και φυσικά την πολυώροφη γαμήλια τούρτα.

Οι νεόνυμφοι Γιάννης και Ραφαέλα Χριστοδουλίδη

Ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς, με το ημίψηλο καπέλο του και κοσμήματα πολλών καρατίων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Πάολα Παύλου, η Σούλα Λιάκου ήταν μεταξύ εκείνων που ξεχώρισαν μαζί με τους καλεσμένους που ταξίδεψαν από την Κύπρο, όπως η σχεδιάστρια Eφη Παπαϊωάννου, η Βαλεντίνα Τσίγκη, η Νόνη Κυπριανού, η Μαρίτα Βασιλείου και ο hairstylist Χρίστος Αρτεμίου, που επιμελήθηκε το εντυπωσιακό χτένισμα της νύφης. Με μακρά πορεία στον χώρο των αερομεταφορών, ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης είναι το πρόσωπο που αγόρασε τα δύο από τα εγκαταλειμμένα αεροπλάνα της Ολυμπιακής Αεροπορίας που βρίσκονταν εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού.

Ο Λάκης Γαβαλάς με τη Μαρίτα Βασιλείου

Ο λόγος για το αεροπλάνο της Ολυμπιακής «Mount Olympus», Boeing 727, που αγόρασε ο Ωνάσης το 1968. Πρόκειται για το Β727/284 «Mount Olympus» με αναγνωριστικό SX-CBA και παραδόθηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία στις 19 Δεκεμβρίου του 1968. Προσγειώθηκε για πρώτη φορά στο Ελληνικό το 1969, προερχόμενο από το Seattle.

Από τον εντυπωσιακό διάκοσμο
Τετράποδος καλεσμένος

Πλέον έχει τοποθετηθεί ως τουριστικό αξιοθέατο στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης μπροστά από το γήπεδο ποδοσφαίρου των Σουρμένων στο Ελληνικό, όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του σε λίγες ημέρες. Eκτός του προαναφερόμενου Boeing, ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης απέκτησε και ένα BAC1-11 στα χρώματα της ελληνικής σημαίας και ένα από τα ελάχιστα αεροσκάφη αυτού του τύπου παγκοσμίως, το οποίο βρισκόταν μέχρι πρότινος εγκαταλειμμένο στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...