Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, 2026

Ποπκόρν μην ξεχάσετε – Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση

Η ΕΡΤ «παίρνει κεφάλι» στη μυθοπλασία! Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση!

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Έπινα μέχρι σκασμού»

Για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής του, όταν έλαμπε μπροστά στις κάμερες ως αστέρι του ανδρικού συγκροτήματος Take That, μίλησε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, δηλώνοντας ότι ήταν τόσο βαθιά βυθισμένος στην εξάρτηση από το αλκοόλ που έπινε ένα μπουκάλι βότκα στην καθισιά του.

Παρτσαλάκης και Γεωργίου δεν χωρίζουν ποτέ

Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, για αυτό θα συνεχιστεί η συνεργασία! Και στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Μπλε ώρες» θα πρωταγωνιστήσει ο καλός ηθοποιός του θεάτρου μας Γιώργος Παρτσαλάκης.

Παράσταση με ουσία στις φυλακές Θηβών

Μια βαθιά συγκινητική θεατρική εμπειρία έζησαν πριν από λίγες ημέρες οι κρατούμενοι στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα Θήβας, όπου παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Μπουμπού» του Δημήτρη Μητσοτάκη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πασσά, με την υπέροχη Δήμητρα Κολλά στον ομώνυμο ρόλο.

Μιχάλης Αεράκης για φονικό στην Κρήτη: «Αν δεν γίνει σασμός, θα ξεσπάσει και δεύτερο κύμα»

«Πριν το μετανιώσουν ας σκεφτούν τα παιδιά, τα εγγόνια, τις οικογένειές τους»

Ο Μιχάλης Αεράκης που λατρεύτηκε ως ιερέας στη σειρά «Σασμός» μίλησε για τη βεντέτα που έπνιξε στο αίμα την Κρήτη αυτές τις ημέρες.


«Αυτά τα περιστατικά μόνο βαθιά λύπη μου προξενούν. Η αντίδραση κατά την άποψή μου της αστυνομίας σε τέτοια μέρη που είναι μπαρουτοκαπνισμένα, έπρεπε να ήταν άμεση, τώρα είναι αργά. Το γεγονός αυτό δεν θα ξεχαστεί, θα υπάρχει. Αν δεν γίνει σασμός πολύ φοβάμαι, ότι όταν κλείσουν τα φώτα της δημοσιότητας, ότι θα ξεσπάσει και ένα δεύτερο κύμα, το οποίο πραγματικά δεν το εύχομαι.


Πριν το μετανιώσουν ας σκεφτούν τα παιδιά, τα εγγόνια, τις οικογένειές τους. Οι βεντέτες για μένα είναι γνώριμες, τις ζω από μικρό παιδί στα Ανώγεια. Αυτό τώρα είναι το κακό πρόσωπο της Κρήτης. Είναι αυτό που κατατρέχει τον τόπο μου, το νησί μου, την Κρήτη μου. Είχα ρωτήσει πριν από κάποια χρόνια ένα φίλο μου τι πάει να πει αντρεία.

Μου είπε, αντρεία δεν είναι ούτε οι κούπες, ούτε τα πιστόλια, αλλά όταν κάνεις ένα λάθος, να το παραδεχτεί και να ζητήσεις συγνώμη από τον άνθρωπο που έβλαψες. Εγώ αυτή την Κρήτη ξέρω», δήλωσε ο ηθοποιός στο «Πρωινό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από σοκ σε σοκ η μάνα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Eνας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο δημοσιογράφος,...

Πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Έχασε τη μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς έχασε τη...

Η αποκάλυψη Λούλη on air: «Ήταν κακοποιητικός» – Η αμηχανία των Σεργουλόπουλου – Μελιτά

Ο Χρήστος Λούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί.

Σπάνια εμφάνιση για την Αθηνά Ωνάση – Δείτε τη πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια εμφάνιση και έλαμπε μέσα στη μαύρη τουαλέτα της

Η μικρή κόρη των Μενεγάκη – Λάτσιου έγινε 18 και είναι ίδια η μαμά της

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη δεύτερη κόρη της, Βαλέρια χρόνια πολλά καθώς είχε τα 18α γενέθλιά της.

«Υπάρχει προβληματισμός στον Alpha με τις επιδόσεις της Ναταλίας Γερμανού»

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα.

Έξαλλος ο Κατσαρίδης με τον Ουγγαρέζο – Διέκοψε τη ροή της εκπομπής και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά

Ο Πάνος Κατσαρίδης διέκοψε για λίγο τη ροή του «Πρωινού» και εξέφρασε την ενόχλησή του με όσα λέει και γράφει για εκείνον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Χώρισε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια μετά από έναν χρόνο σχέσης

Η γνωστή ηθοποιός χώρισε με τον σύντροφό της και γνωστό σκηνοθέτη μετά από έναν χρόνο σχέσης.