«Η Δέσποινα Καμπούρη ανακοίνωσε τον χωρισμό για να προστατέψει τα κορίτσια και τον Βαγγέλη»

Μετά την ανακοίνωση της Δέσποινας Καμπούρη για τον χωρισμό της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη ο φίλος και συνεργάτης της, Άρης Καβατζίκης τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno».

«Είθισται, όταν θέλουμε να μιλήσουμε για τους φίλους μας να είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά δεν είμαι σε καθόλου δύσκολη θέση γιατί αυτό που αποφάσισε η Δέσποινα με τον Βαγγέλη, είναι κάτι που οι στενοί φίλοι της Δέσποινας το γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό.

Ουσιαστικά έχει αξία ο τρόπος που δύο άνθρωποι, με αυτή την αξιοπρέπεια, αποφασίζουν να τελειώσουν κάτι, αφού αρχικά έχουν ενημερώσει τα παιδιά τους.

Για τους συγκεκριμένους ανθρώπους είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχουν μια εξαιρετική σχέση, η αγάπη που έχουν δεν θα σταματήσει ποτέ. Η Δέσποινα, με αυτό τον τρόπο και αυτή την ανάρτηση πήγε να προστατέψει τα κορίτσια και τον Βαγγέλη. Ήταν μια αυτοθυσιαστική ανάρτηση. Θεωρώ ότι πιέστηκε από τους δημοσιογράφους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...