Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου, 2026

Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Full in love στη Βαρκελώνη

Η Ευρυδίκη με τον σύντροφό της, Μπομπ Κατσιώνη έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στη Βαρκελώνη.

Πέθανε ο Βαλεντίνο – «Ο τελευταίος αυτοκράτορας» της υψηλής ραπτικής

Έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο σε ηλικία 93 ετών. Πέθανε στην κατοικία του στη Ρώμη, περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Επιστρέφει απόψε το «The 2night show» – Αυτοί είναι οι καλεσμένοι

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» απόψε...

«Κεμπάπ live» με τη Σαμπρίνα

Η Σαμπρίνα πραγματοποίησε μια ξεχωριστή εμφάνιση το βράδυ της Παρασκευής, στο γνωστό κεμπαπτζίδικο, στέκι της Γλυφάδας, «Ο Πρόεδρος», χαρίζοντας στο κοινό μια βραδιά γεμάτη μουσική, κέφι και συναίσθημα.

Ναταλία Αργυράκη για «Το ‘Χουμε»: «Νιώθω άβολα – Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους»

Όσα είπε για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή

Η εκπομπή «Το ‘Χουμε» του Κώστα Τσουρού στον Σκαϊ ξεκίνησε την εβδομάδα με νέα αποχώρηση. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή η Άννα Κανδύλη ανακοίνωσε on air ότι αποχωρεί από την εκπομπή, ενώ χθες ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσω μιας μακροσκελής ανάρτησης ανακοίνωσε και ο ίδιος την αποχώρησή του. Ωστόσο από την εκπομπή έχει αποχωρήσει και ο Στέργιος Σαμαρτζής.

Οι φήμες για τις ριζικές αλλαγές στο πάνελ και στη θεματολογία της εκπομπής του Κώστα Τσουρού είχαν αρχίσει αμέσως μετά το απότομο κόψιμο της Τατιάνας Στεφανίδου. Ο Σκαϊ έδωσε χρόνο στον γνωστό παρουσιαστή, όμως οι συνεχείς χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση έκανα το κανάλι να πάρει ορισμένες αποφάσεις.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε τη Ναταλία Αργυράκη και της απέσπασε δηλώσεις για τις αλλαγές που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στην εκπομπή στην οποία συμμετέχει.

Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε αρχικά: «Εγώ με όλους μιλάω. Είναι όλα μια χαρά. Πάμε να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε και θα τα συζητήσουμε εν καιρώ. Είμαι όπως ήμουν πάντα εγώ, αισιόδοξη και με καλή διάθεση. Όλα θα φανούν στο δρόμο τους και στο μέλλον. Εγώ το ένιωσα οικείο γιατί είμαι και άνθρωπος που προσαρμόζεται παντού και γιατί ήμουν και σε τέτοια εκπομπή. Οπότε γνωρίζω πως είναι και το μεν και το δε».

«Δεν λειτουργώ περιμένοντας ούτε τα αρνητικά σενάρια να επιβεβαιωθούν, ούτε τίποτα τέτοιο. Πηγαίνω προς το φως πάντα και έτσι πορεύομαι, οπότε αυτό θα κάνουμε. Αλίμονο τώρα στους δύο μήνες αν σκεφτόμαστε τα αρνητικά, όλα με τον αγώνα τους και θα δείξει το μέλλον για όλους μας» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ναταλία Αργυράκη.

Όσο για τις αποχωρήσεις των δημοσιογράφων σχολίασε: «Νιώθω άβολα, με βλέπεις και τώρα προσπαθώ και να μη μιλάω για να δείξουμε λίγο και με τη δουλειά μας, γιατί πολύ συζητήθηκε. Δεν υπάρχει λόγος. Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους, δεν υπάρχει τίποτα σταθερό, οπότε ας κάνουμε όλοι την προσπάθειά μας με στόχο το καλύτερο για να βλέπει ο κόσμος κάτι καλό. Ο Χάρης ανακοίνωσε, και δεν θα μιλήσω εξ ονόματος κανενός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Καινούργιου στο πλευρό του Κουτσουμπή: Άνοιξε νέο φούρνο στο Παγκράτι – «Συγχαρητήρια αγάπη μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής συνεχίζουν να...

Στο σφυρί «φιλέτο» του Νικολαΐδη

Έπειτα από τον χαμό της συντρόφου του Αλεξάνδρας, ο...

Αποκλειστικό: Γιαγιά για έκτη φορά η Lady G!

Με χαμόγελα ευτυχίας, συγκίνηση, κλάμα και πάνες μπήκε το...

Νεκτάριος Γαλίτης: Το συγκινητικό του ποστ για τον καρκίνο και η αλλαγή στην εμφάνισή του

Η είδηση του θανάτου του Νεκτάριου Γαλίτη «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία για όσους δεν ανήκαν στο κοντινό του περιβάλλον.

Σήμερα η κηδεία του Νεκτάριου Γαλίτη – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο θα πουν το μεσημέρι της Δευτέρας...

Με νεύρα ξεκίνησε ο Τέρενς Κουίκ στο «Πρωινό» – «Να μην ανακατεύεται άλλος στην κουβέντα μας»

Ο Τέρενς Κουίκ θα βρίσκεται πλέον στην εκπομπή «Το Πρωινό» ως σχολιαστής κάποιες ημέρες.

Διαζύγιο για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ελένη Κολτζή χώρισαν.Το ζευγάρι...