Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

«Κάποτε υπήρξα κι εγώ παιδάκι» – Ελληνίδα παρουσιάστρια η μικρούλα της φωτογραφίας

«Να μη μας ξεχνάμε και να βρίσκουμε πάντα χώρο και χρόνο να αγκαλιάζουμε, να προστατεύουμε και να αγαπάμε αυτό το παιδάκι μέσα μας»

Τα παιδικά της χρόνια αναπόλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη και δημοσίευσε φωτογραφία της από την παιδική της ηλικία.

Η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Κάποτε υπήρξα κι εγώ παιδάκι. Να μη μας ξεχνάμε και να βρίσκουμε πάντα χώρο και χρόνο να αγκαλιάζουμε, να προστατεύουμε και να αγαπάμε αυτό το παιδάκι μέσα μας».

Διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωή της και αυτό φαίνεται και στην εμφάνισή της καθώς είναι πιο αδύνατη και όμορφη από ποτέ. «Το μεγαλύτερο παράσημό μου είναι ότι είμαι νοικοκυρά.

Έχω δει ότι τα θεμέλια του σπιτιού μου είμαι εγώ, αλλά η δύναμή μου είναι ο άντρας μου. Εγώ χωρίς τον Χάρη, είμαι τίποτα. Και τον τιμώ και του μαγειρεύω και τον φροντίζω και αυτού του είδους γυναίκα είμαι, γιατί αυτό έμαθα», δήλωσε πρόσφατα καλεσμένη στο «Πρωινό».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα