Καινούργιου και Κουτσουμπής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και περιμένουν τον «πελαργό»

Σύζυγοι και με τη βούλα!

Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής επισημοποίησαν τη σχέση τους, λίγο προτού υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί! Το tlife.gr σε άρθρο που δημοσίευσε το πρωί της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου αναφέρει πως το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης την προηγούμενη εβδομάδα σε συμβολαιογράφο στο Κολωνάκι.

Μάλιστα, στα τέλη Οκτωβρίου η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, σε ρεπορτάζ που αφορούσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε: «Κι εγώ τώρα σε διαδικασία για σύμφωνο συμβίωσης είμαι και το ψάχνεις, γιατί είναι πάρα πολλοί οι λόγοι. Γιατί οτιδήποτε και να σου συμβεί, μετά τον πρώτο λόγο τον έχουν οι γονείς σου. Σκέψου τώρα να είσαι με τον άνθρωπό σου, να έχεις ένα παιδί και να πρέπει να πάρει μια απόφαση… Οχι».

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής θα υποδεχτούν την κορούλα της στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Φυσικά, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σας θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες, σε ένα ταξίδι στο Παρίσι, η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της. «Το δαχτυλίδι ήταν αυτό που είχα ονειρευτεί! Μου το άφησε πάνω στο πιάτο και του λέω “ψεύτικο είναι;” Εγώ νόμιζα ότι με δούλευε. Μου το άφησε έτσι, σκέτο. Δεν περίμενα τίποτα. Φώναζαν οι φίλοι μου “she said yes”, πριν πω το “ναι”. Συγκινήθηκα» είχε πει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Ελένη Βουλγαράκη: Αυτό είναι το νέο της σπίτι στην Πορτογαλία

Η Ελένη Βουλγαράκη δείχνει να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο...