Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είναι η γυναίκα που έχει «κλέψει» την καρδιά του Φίλιππου Μιχόπουλο.
Ο επιχειρηματίας μετά το διαζύγιό του με την Αθηνά Οικονομάκου βρήκε την ευτυχία στο πλευρό της Κύπριας ραδιοφωνικής παραγωγού. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες της να ποζάρει στο κρεβάτι της κρατώντας μια κούπα τσάι και σκεπασμένη με κουβέρτα και έγραψε πως κάπως έτσι ήταν τις τελευταίες ημέρες η καθημερινότητά της. «Πώς πέρασα τις τελευταίες μέρες, αφράτες κουβέρτες και φλιτζάνι τσάι. #ad αλλά αληθινό», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

«Δεν θεωρώ πως έγινε τόσος ντόρος για τη σχέση μου με τον Φίλιππο, σχολιάστηκε με αρκετά θετικά σχόλια. Ήτανε κάποιες στιγμές που ήταν έντονες στην επικαιρότητα και ίσως οι δημοσιογράφοι και τα media, θέλησαν να καταπιαστούν από αυτές τις στιγμές και να σχολιάσουν και τη δικιά μου σχέση.
Ο ίδιος ξέρει, το πιο σημαντικό του στοιχείο, είναι πως είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο, ευγενής, καλοσυνάτος και με πολύ χιούμορ.
Η απόσταση κουράζει όταν χρειάζεσαι τον άνθρωπό σου δίπλα σου, όταν θες τη φυσική παρουσία, το να πάω και να έρθω συνηθίζεται. Δεν με κούρασε ακόμη», έχει πει σε συνέντευξή της.

