Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό...

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Κώστας Σόμμερ – «Το οξυγόνο μου...

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Κώστας Σόμμερ και μίλησε για την περιπέτεια υγείας του.

Η κίνηση στους δρόμους καλά κρατεί – Δείτε ποιες περιοχές να αποφύγετε

Η κίνηση στους δρόμους παρουσιάζει τη συνηθισμένη πρωινή επιβάρυνση, με επιπλέον καθυστερήσεις λόγω προγραμματισμένων έργων.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Η απάντηση του Πολύζου στα «γαλλικά» του Μπέου: «Νιώθω αποστροφή, δεν ήταν χιούμορ»

«Δεν νιώθω όμως καμιά ανάγκη να μετατοπιστώ κοντύτερα σε αυτό που εκείνος πρεσβεύει»

Ο Σωτήρης Πολύζος μέσα από την εκπομπή του απάντησε στα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε από τον Αχιλλέα Μπέο κατά τη διάρκεια της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο.

«Η είσοδος του Αχιλλέα Μπέου έγινε με κάποια γαλλικά που είχαν να κάνουν με μένα. Θέλω να τοποθετηθώ για αυτή την έκρηξη του Αχιλλέα Μπέου και προς το πρόσωπό μου και εναντίον ενός ανθρώπου που εκτιμώ, του Νίκου Αποστολόπουλου, με τη διάσταση που πήρε η ιστορία.

Αρχικά, ακούσατε τον Αχιλλέα Μπέο να λέει πόσο τον εκνεύρισα με μια βλακεία, θα πω εγώ. Δεν μπορώ να επαναλάβω τη λέξη. Έχουμε συμφωνήσει ότι θα βγει μετά την εμφάνιση στη σκηνή της Ανδρομάχης. Εν πάση περιπτώσει, ό,τι κι αν έγινε, η ενόχληση που είχε, δεν του προσφέρει κανένα άλλοθι γι’ αυτό που έκανε στη συνέχεια με το σχόλιο για τον «μπιπ» που έφτιαξε το σακάκι που φορούσα.

Είναι πολλές οι συζητήσεις που έχουμε κάνει ιδιωτικά με τον Αχιλλέα Μπέο, για το γεγονός ότι λέει πράγματα που στεναχωρούν ανθρώπους. Εγώ δεν περίμενα να γίνω αποδέκτης μιας τέτοιας συμπεριφοράς για να του εκφράσω τη διαφωνία μου για τον τρόπο που εκφράζεται.

Έγινε μεγάλη συζήτηση για τη λέξη «μπιπ» που είπε ο Δήμαρχος. Κάποιοι ακολουθώντας τη λογική των πραγμάτων, θεώρησαν ότι αποδίδεται στον εξαιρετικό σχεδιαστή, τον Νίκο Αποστολόπουλο. Κάποιοι άλλοι ότι αντιστοιχεί σε μένα. Και έτσι να είναι, είναι κάτι που δεν μ’ αγγίζει. Όπως δεν με αγγίζει αυτό που ο Δήμαρχος χαρακτήρισε χιούμορ. Ξέρετε, έχουμε άλλη αισθητική, ακόμη και γι’ αυτό το ζήτημα, του τι είναι χιούμορ.

Θέλω να πω ότι εγώ όχι μόνο δεν γελώ με αυτό το περιεχόμενο, νιώθω αποστροφή. Αναρωτήθηκαν γιατί δεν έφυγα. Δεν παρουσιάζω εκδηλώσεις ούτε ως εθελοντής, ούτε ως φίλος. Τις παρουσιάζω, ως μια άλλη διάσταση της επαγγελματικής μου ιδιότητας και δεν θέλησα να αποτελέσω εγώ μέρος του σόου με μια κίνηση εντυπωσιασμού. Έμεινα και μάλιστα πέρα από το συμφωνημένο χρόνο στον χώρο.

Είμαι βέβαιος ότι το λάθος του το κατάλαβε. Εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι ήταν λάθος αυτό που επέλεξε να κάνει. Πίστευα ότι στη σχέση μας είχαμε κατακτήσει ένα ιδεώδες όριο σεβασμού. Εκείνος το παραβίασε. Λυπάμαι γι’ αυτό. Δεν νιώθω όμως καμιά ανάγκη να μετατοπιστώ κοντύτερα σε αυτό που εκείνος πρεσβεύει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...