Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ταξίδι για δύο στην Ιταλία

Full in love!

Σε μία από τις πιο φωτεινές και ήρεμες περιόδους της ζωής της βρίσκεται η Μαρία Κορινθίου, η οποία τους τελευταίους μήνες ζει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Γιώργου Καραθανάση.

Από τη Σπυριδούλα Τριάντου

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί μαζί το με χαμόγελα και διάθεση για ξεκούραση. Αυτές τις ημέρες οι δυο τους απολαμβάνουν ρομαντικές στιγμές μέσα σε ένα μαγευτικό φυσικό σκηνικό στην Ιταλία, στο Μπέργκαμο, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τους θορύβους της καθημερινότητας.

Δεν έμειναν, όμως, μόνο εκεί. Χθες, Δευτέρα, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για τους Δολομίτες, την οροσειρά στη βορειοανατολική Ιταλία, τμήμα των Άλπεων, με την ηθοποιό να μοιράζεται πολλές εικόνες κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους με φόντο τα χιονισμένα βουνά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Γάμος στη σόουμπιζ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι «ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας»

Μια αποκάλυψη που αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές της έκανε...

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.