Σε έναν χώρο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που έσπευσε να τον αποθεώσει ακόμα μία φορά, ο Διονύσης Ζάχος έκανε πρεμιέρα στο Deos, στον πύργο «Απόλλων», με τη νέα του παράσταση να συνδυάζει σάτιρα, μιμήσεις, χορό, τραγούδι, γέλιο και συγκίνηση.

Η παράσταση «De Grèce» βάζει στο μικροσκόπιο της σάτιρας παλιά και νέα πρόσωπα της τηλεόρασης, της πολιτικής και του τραγουδιού, όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η Κίμπερλι Γκίφοϊλ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Αννα Βίσση (με ίδιο ακριβώς κοστούμι με αυτό που φορούσε και η «απόλυτη» στο Καλλιμάρμαρο), η Δήμητρα Ματσούκα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο APON και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Επίσης περιλαμβάνει ένα special αφιέρωμα στη δεκαετία του ’80, με ολοκληρωμένες μεταμφιέσεις μεγάλων σταρ του πενταγράμμου, όπως η Αντζελα Δημητρίου, η Κατερίνα Στανίση, η Λίτσα Διαμάντη και η Ρίτα Σακελλαρίου.

Τη λαμπερή πρεμιέρα παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του καλλιτέχνη, δημοσιογράφοι αλλά και δύο αγαπημένες και ταλαντούχες τραγουδίστριες: η Κωνσταντίνα και η Σοφία Βόσσου! Και οι δυο δεν σταματούσαν να γελούν με τις μιμήσεις τους, ενώ ο φακός μας απαθανάτισε στιγμές με τον Διονύση Ζάχο ως… Στανίση να τις «πειράζει» και ο κόσμος να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Ο Διονύσης Ζάχος ετοιμάζεται για την επόμενη Δευτέρα, καθώς οι Δευτέρες πια στο Deos θα είναι ξεχωριστές και θα χαρίζουν αυτό που έχουν όλοι ανάγκη: άφθονο γέλιο.



