Έξι χρόνια χωρίς την Κατερίνα Ζιώγου

Λατρεύτηκε ως «Ντορίτα» στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα

Πέρασαν 6 χρόνια από την απώλεια της Κατερίνας Ζιώγου. Λατρεύτηκε ως «Ντορίτα» στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» με τη σειρά να προβάλλεται μέχρι σήμερα σε επαναλήψεις.

Η Κατερίνα Ζιώγου έφυγε σε ηλικία 49 ετών μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στον πνεύμονα αφήνοντας πίσω μία 15χρονη κόρη.


Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971 και ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1994. Έγινε ευρύτερα γνωστή για το ρόλο της Ντορίτας Μαρκάτου στη σειρά Ντόλτσε Βίτα το 1995. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στη θεατρική παράσταση Το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου που πραγματοποιούνταν τον χειμώνα του 2017 στον «Πίσω Χώρο»., και ύστερα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Απεβίωσε στις 23 Φεβρουαρίου 2020 σε ηλικία 49 ετών, από καρκίνο του πνεύμονα που έπασχε για χρόνια και ο θάνατός της γνωστοποιήθηκε δέκα ημέρες αργότερα.
Είχε παίξει στα εξής:

1994 -Ο Καθένας με την Τρέλα Του
1995 -Βότκα Μολότωφ
1995- Ντόλτσε Βίτα
2000 -Αναμείνατε… στο Ακουστικό Σας
2000 -Παππούδες εν Δράσει
2007 -Πήρα Κόκκινα Γυαλιά
2008- Safe Sex
2016 -Ο Πατέρας
2017 -Το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!