Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τρυφερή βόλτα με τον έξι μηνών γιο της!

Μαμά σε πλήρη δράση

Μια γλυκιά οικογενειακή στιγμή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφία από την κυριακάτικη βόλτα της με τον έξι μηνών γιο της.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, που παντρεύτηκε τον Γρηγόρη Μόργκαν τον Σεπτέμβριο του 2024, απολαμβάνει πλέον την πιο όμορφη φάση της ζωής της.

Από τον Ιούλιο του 2025, οπότε και ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, το ζευγάρι ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, αφιερώνοντας όλο τον χρόνο του στο παιδί.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει δηλώσει πως έχει επιλέξει να απομακρυνθεί προσωρινά από την τηλεόραση, θέλοντας να είναι παρούσα σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του μικρού της.

«Νιώθω ολοκληρωμένη και βαθιά ευτυχισμένη ως μητέρα», είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Αυτή την Κυριακή, χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρήκε την ευκαιρία να περάσει χαλαρές στιγμές με το μωρό της, απολαμβάνοντας τη βόλτα τους στον ήλιο.

Η τρυφερή ανάρτηση:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!