Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στα μαύρα ντυμένη πήγε να αποχαιρετήσει τον Γιώργο Παπαδάκη το πρωί της Πέμπτης στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

«Ο Γιώργος ήταν η καθημερινή συνήθεια όλης της Ελλάδας και τώρα θα είναι η μεγάλη απώλεια όλης της Ελλάδας. Ξεκινήσαμε μαζί το “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο, ήμουν εκεί από την πρώτη εβδομάδα. Δημιουργήσαμε μαζί κάτι που δεν πίστευε κανείς ότι θα περπατήσει στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη. Δεν το πίστευε κανείς, ο Γιώργος το πίστευε από την αρχή.

Εγώ πίστευα στον Γιώργο γιατί ήταν ένας… λέω “ήταν” και δεν το πιστεύω. Ήταν ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Κρατάω ότι ήταν πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά του, ότι έβαζε ψυχή σε οτιδήποτε έκανε.
Και αυτό να το καταλάβουν και οι νεότεροι, ότι για να πετύχεις πρέπει να βάλεις πραγματικά ψυχή, χρόνο και αφοσίωση, διαφορετικά δεν προχωράς και δεν έχεις αποτελέσματα. Ο Γιώργος μας το δίδαξε αυτό σε όλους. Τον ευχαριστώ για όλα όσα έχω μάθει, για όλα όσα μοιραστήκαμε, για τις ωραίες και τις δύσκολες στιγμές. Είναι μια δύσκολη απώλεια. Από εκείνον θα μου λείψει εκείνος».


