Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026

Μαίρη Συνατσάκη: «Αν ήθελα να πληγώσω την Καινούργιου, θα έβγαινα τότε που...

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στους δημοσιογράφους για την κόντρα που ξέσπασε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Τρομερή γκάφα της ΕΡΤ – Σχολίαζαν τις αναταραχές στο Ιράν δείχνοντας...

Μία τρομερή γκάφα συνέβη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ο εκνευρισμός της Μαρίας Αντωνά όταν είδε την κάμερα

Η Μαρία Αντωνά ακούγεται πως θα είναι στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1.

Χώρισε η Αννίτα Πάνια; Η απάντησή της on camera

Η Αννίτα Πάνια μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά απάντησε και στα δημοσιεύματα περί χωρισμού της με τον Νίκο Σαμοΐλη.

Ο άγνωστος που έσωσε την «ιστορία» του Γιάννη Βόγλη

Τι δήλωσε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Espresso στο Mega για την αποκάλυψη

Πουλήθηκαν τελικά τα τρία βραβεία του σπουδαίου Γιάννη Βόγλη, λίγες μόλις ώρες αφότου η «Espresso» αποκάλυψε ότι τα ιστορικά κειμήλια του αείμνηστου ηθοποιού είχαν βρεθεί πεταμένα δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης στην Παλλήνη.

Το ρεπορτάζ προκάλεσε κύμα αντιδράσεων για τον τρόπο με τον οποίο τα πολύτιμα βραβεία ενός σπουδαίου καλλιτέχνη αντιμετωπίστηκαν σαν άχρηστα αντικείμενα.

Η αποκάλυψη του ρεπορτάζ φαίνεται πως επιτάχυνε τις εξελίξεις. Ο άνθρωπος που εντόπισε τα βραβεία παρατημένα στον δρόμο και στη συνέχεια τα διέθεσε προς πώληση επιβεβαιώνει σήμερα στην «Espresso» πως και τα τρία έχουν πλέον πουληθεί. Οι σχετικές αγγελίες αποσύρθηκαν από τη διαδικτυακή πλατφόρμα αγοραπωλησίας και τα αντικείμενα άλλαξαν χέρια αθόρυβα, όπως ακριβώς είχαν βρεθεί στα σκουπίδια. Ο πωλητής, παρότι επιβεβαίωσε την πώληση, αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα του αγοραστή, επικαλούμενος προσωπικά δεδομένα. «Τα βραβεία δόθηκαν όλα μαζί» αρκέστηκε να πει.Το γεγονός ότι τα ιστορικά βραβεία του Γιάννη Βόγλη βρέθηκαν παρατημένα στον δρόμο, «στημένα» πάνω σε ένα τραπέζι δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης, προκάλεσε αντιδράσεις από ανθρώπους που αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν η ιστορία ενός ηθοποιού τέτοιου βεληνεκούς να καταλήγει προς πώληση σαν κοινό αντικείμενο. Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ροβέρτος Γκόγκλης είχε δηλώσει στην «Espresso» ότι δεν γνώριζε πώς τα βραβεία του πατέρα του κατέληξαν εκεί. Είχαν, όπως είπε, μεταφερθεί σε αποθήκη μετά τον θάνατο του Γιάννη Βόγλη, το 2016, και κάποια στιγμή «μάλλον πήγαν για ανακύκλωση».

Ο Γιάννης Βόγλης δεν υπήρξε ποτέ ηθοποιός της εύκολης προβολής. Ηταν, όμως, ένας ηθοποιός της ουσίας. Και τα βραβεία του, όσο «ταπεινά» κι αν φαίνονται ως αντικείμενα, κουβαλούν πάνω τους δεκαετίες δουλειάς, ρόλων, ιδρώτα και σιωπηλής αξιοπρέπειας.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Espresso, Στέργιος Σαμαρτζής μίλησε στην εκπομπή Buongiorno για το δημοσίευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή Αποστολίδη έφυγε από τη ζωή χωρίς να το μάθει κανείς

Τίτλοι τέλους για τη μοναχοκόρη της τεράστιας Γεωργίας Βασιλειάδου,...

Πρώτη εμφάνιση της Γεωργίας Σαμαρά λίγους μήνες μετά τον χαμό της κόρης της Λένας

Πρώτη δημόσια εμφάνιση, παρουσία κόσμου, μετά τον θάνατο της κόρης της, έκανε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μητέρα της αδικοχαμένης Λένας Σαμαρά, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2025.

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη μιλάει για πρώτη φορά: «Είχε πολύ σοβαρά θέματα με το αναπνευστικό του»

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη για πρώτη φορά μιλάει για την υγεία του αείμνηστου παρουσιαστή. Ο Σωτήρης Αδαμίδης μίλησε στο ραδιόφωνο AlphaRadio 989 κάνοντας αποκαλύψεις για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη.

Μαρία Ιωάννου και Αλιόσα Γκρίσιν – Ο πρώτος χρυσός αλλά μυστικός γάμος της χρονιάς

Κουφέτα αγάπης για την εικαστικό κόρη του μαικήνα Δάκη...

Ειρήνη Νικολοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έκανε κάτι βάρβαρο που τον έτρωγε σιγά σιγά»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”...

Σέξι «ατύχημα» για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – Της άνοιξε το πουκάμισο on air

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» είχε ένα μικρό σέξι «ατύχημα».

Χριστίνα Παππά: Στο Ντουμπάι με τον γιο και την εγγονή της – Οι οικογενειακές στιγμές

Η Χριστίνα Παππά μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της...