Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026

Αναστάσης Ροϊλός: «Με τους συναδέλφους και τα παιδιά έχουμε δημιουργήσει κάτι σαν...

Ο Αναστάσης Ροιλός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη σειρά «Μπαμπά σ’αγαπώ» και στο πώς περνάει στα γυρίσματα με τον τηλεοπτικό του γιο.

Ρημάζει το σπίτι της Χρονοπούλου

Στην Παιανία, σε μια ήσυχη και σχεδόν ξεχασμένη γειτονιά, υπάρχει ένα σπίτι που μοιάζει να αναστενάζει.

Βεβήλωσαν το μνημείο για τους 200 στην Καισαριανή – «Δεν είναι τυχαίος...

Ανοικτό στους επισκέπτες, αλλά έχοντας περιφραγμένο με κόκκινη κορδέλα το σημείο όπου έγιναν οι βανδαλισμοί, είναι σήμερα το μνημείο για τους 200 εκτελεσθέντες στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Eurovision 2026 – Λιάγκας: «Η σχέση της Ηλιάκη με τη μουσική ήταν...

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Δευτέρας αναφέρθηκε στην παρουσία της Μαρίας Ηλιάκη στην επιτροπή του ελληνικού τελικού της Eurovision.

Σπάνια έξοδος για την Αννούλα Φλωρινιώτη μετά τη διπλή απώλεια πατέρα και αδελφού

Γέλασε το... χειλάκι της

Αρχίζει να χαμογελά ξανά η Αννούλα Φλωρινιώτη, που πέρασε τραγικές στιγμές το 2023 μετά την απώλεια του πατέρα της και του αδερφού της μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η όμορφη τραγουδίστρια την περασμένη Δευτέρα εθεάθη στο Deos, όπου παρακολούθησε το απολαυστικό σόου του Διονύση Ζάχου, «De Grèce», που βάζει στο «μικροσκόπιο» της σάτιρας παλιά και νέα πρόσωπα της τηλεόρασης, της πολιτικής και του τραγουδιού.

Η γοητευτική Αννούλα κάθισε στο πρώτο τραπέζι με την παρέα της και τον γοητευτικό συνοδό της.

Ολοι τους γελούσαν ασταμάτητα με τις μιμήσεις του καλλιτέχνη, ενώ κάθισαν ακόμα και όταν τελείωσε η παράσταση για να τον χαιρετήσουν. Η Αννούλα ήταν κομψά ντυμένη, στα μαύρα, αλλά, παρά το γέλιο της, το βλέμμα της αρκετές φορές χανόταν και μαρτυρούσε μια θλίψη… Ο κόσμος την αναγνώρισε, όμως δεν ήθελε να την ενοχλήσει με φωτογραφίες και ερωτήσεις. Ο πόνος που βίωσε και βιώνει ακόμα είναι μεγάλος.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη έχασε τον πατέρα της στις 6 Ιουνίου 2023, ενώ λίγους μήνες μετά, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ο αδερφός της, Νίκος Φλωρινιώτης, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και πέθανε. «Αισθάνομαι λες και είμαι ακρωτηριασμένη, λες και μου έχουν κόψει ένα χέρι και ένα πόδι… Πολλές φορές τούς έχω αισθανθεί. Για ένα διάστημα τους έβλεπα στον ύπνο μου κάθε μέρα.

Μια μέρα ξύπνησα και σκεφτόμουν πολύ έντονα τον αδελφό μου, και ξαφνικά άκουσα στο διπλανό δωμάτιο σαν να τράβηξε κάποιος με δύναμη την κουρτίνα. Μια άλλη φορά έκλαιγα για τον μπαμπά μου, με είχε πιάσει ένα βράδυ η “κρίση” μου, και ξαφνικά ακούω έναν θόρυβο» είπε τον Απρίλιο του 2025 στη «Super Katerina», όπου παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό: Με κορυφαίο οφθαλμίατρο η χήρα του Παναγόπουλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του...

Ο… χάρτινος πύργος του εγχώριου life style

Οι τρεις εκδότες που διαμόρφωσαν κοσμοαντίληψη και τα έχασαν...

Στο χωριό του Δουρή

Ήταν 24 Φεβρουαρίου 1996, όταν ο Μανώλης Δουρής, ο...

Δ. Αβραμόπουλος για το διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου: «Δεν το βλέπω με πικρία»

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη υπήρξαν παντρεμένοι...

Ιωάννα Τούνη: Έλληνες στη Σαουδική Αραβία την κατήγγειλαν στις Αρχές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για αναρτήσεις της

Επώνυμη καταγγελία που αφορά το περιεχόμενο αναρτήσεων της Ιωάννας...

Πώς η Βίσση των 70 Μαΐων βγήκε στην ερωτική σύνταξη

Πώς η 70χρονη πλέον Άννα Βίσση κατάφερε να πάρει…...

Τα παθιασμένα φιλιά Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον σύζυγό της

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

«Πλήρωσε διατροφή να τελειώνουμε»

Η δικαστική κόντρα της Γουάντα Νάρα (φωτό) με τον...