Συγκινεί η εγκυμονούσα Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Σε έναν χρόνο έκανα εξωσωματική, έμεινα έγκυος και απέβαλλα»

«Εμένα η πίστη μου με βοήθησε πολύ»

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης και εξομολογήθηκε τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε για να αποκτήσει παιδί.

Η παρουσιάστρια διανύει προχωρημένη εγκυμοσύνη και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Εγώ έχω προσπαθήσει πολύ. Εμείς είμαστε από τις περιπτώσεις των ανθρώπων που δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Είναι οκ να έχεις, να μην έχεις, όλα αντιμετωπίζονται. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Παρ’ όλα αυτά, περνούσανε τα χρόνια και δεν ερχότανε το παιδάκι. Είναι και η ηλικία, γιατί διαφορετικά είναι να είσαι 25-30 και διαφορετικά να είσαι 40 κάτι. Εμπιστεύτηκα τους γιατρούς μου. Θέλω πολύ να το πω αυτό. Εγώ δύο πράγματα με κράτησαν σε αυτό και έχω φτάσει μέχρι εδώ και μακάρι να πάνε όλα καλά.

Εμένα η πίστη μου με βοήθησε πολύ. Έκανα τάμα στη Σύμη, στον Ταξιάρχη. Και με έναν μαγικό τρόπο, το λέω και συγκινούμαι, έφτασε στα χέρια μου μία μικρή εικονίτσα της Αγίας Ειρήνης στην Παιανία και με οδήγησε σε ένα μοναστήρι και κάτι μαγικό μου συνέβη, το οποίο θα περάσουν χρόνια για να το μοιραστώ, αλλά υπήρχαν άνθρωποι που με βοήθησαν πίσω από αυτό. Και θα πάρω την άδειά τους για να τους αναφέρω γιατί είναι και γνωστοί, δεν το έχω κάνει ακόμα.

Εγώ βιαζόμουνα κι ο γιατρός μου όχι, του έλεγα μήπως να πάρω περισσότερες ορμόνες και μου έλεγε “είσαι άνθρωπος, δεν είσαι ένα δοχείο που του ρίχνουμε ορμόνες, κάνε υπομονή, θα γίνουν όλα. Και θα σου πω και κάτι ακόμα. Έκλεισε το 2023 και χάζευα στο Instagram που όλοι κάνανε την αναδρομή και την ανασκόπηση και πώς ήταν η χρονιά. Εγώ δεν το έκανα.

Ήταν μία χρονιά που μέσα σε ένα, ενάμιση χρόνο έκανα εξωσωματική, έμεινα έγκυος, απέβαλα, δούλευα, ήμουνα στην τηλεόραση, δεν το καταλάβαινε κανένας, έκανα θεραπείες, έκανα επεμβάσεις, ξανά έκανα εξωσωματική, ήταν δίδυμη η κύηση, έχασα το ένα ακόμη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...