Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026

Έξω φρενών ο Γιώργος Λιάγκας: «Άμυαλε, δεν πείθεις κανέναν πια! Είναι ξεφτίλα!»

Ο Γιώργος Λιάγκας τα έβαλε με τον Στέφανο Παπαδόπουλο που έχει κατηγορήσει για παρενόχληση τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η Άννα Φλωρινιώτη στην Espresso: Άρχισα να εργάζομαι για να μην πάρω...

Όταν η απώλεια έγινε βάρος ασήκωτο, η δουλειά έγινε τρόπος να αναπνέει. Η Αννα Φλωρινιώτη βυθίστηκε στο πένθος, όταν μέσα σε δύο χρόνια έχασε τον πατέρα της αλλά και τον αδερφό της ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με ανάδρομο Δία – Το παρελθόν επιστρέφει

Η Βάσια Μαυράκη έκανε τις προβλέψεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας.

Περιζήτητη Ρίκα Διαλυνά

Με δύο διαφορετικές προτάσεις για την τηλεόραση και το θέατρο προσπάθησαν να μεταπείσουν την «αιώνια» καλλονή του ελληνικού σινεμά Ρίκα Διαλυνά γνωστά πρόσωπα, προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ζόε Σαλντάνα: Η νέα «βασίλισσα» του Χόλιγουντ

Η σταρ εκθρόνισε τη Γιόχανσον, με την πρωταγωνίστρια του «Avatar» να «μοιράζει» στους παραγωγούς των ταινιών της σχεδόν 13,267 δις

Το Χόλιγουντ απέκτησε νέα «βασίλισσα» στο πρόσωπο της Ζόε Σαλντάνα, στην οποία υποκλίνονται όλοι οι παραγωγοί, καθώς είναι το αστέρι του κινηματογράφου που τους έφερε τα περισσότερα έσοδα με τις ταινίες της.

Μετά την πρόσφατη επιτυχία της τρίτης ταινίας «Avatar», που είχε έσοδα 1,06 δισ. Ευρώ, η 47χρονη Σαλντάνα «εκθρόνισε» τη Σκάρλετ Γιόχανσον, αφήνοντάς την στη δεύτερη θέση των σταρ, ανδρών και γυναικών, που έφεραν τα περισσότερα έσοδα στην ιστορία του Χόλιγουντ. Συνολικά, οι ταινίες της Σαλντάνα έχουν αποφέρει στους παραγωγούς τους σχεδόν 13,267 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τον «Guardian».

Εκτός από τα «Avatar» στα οποία πρωταγωνίστησε, η Σαλντάνα έπαιξε σε μια σειρά από ταινίες που έσπασαν ταμεία, όπως οι «Avengers: Infinity War», «Avengers: Endgame», οι τρεις ταινίες «Star Trek» μεταξύ 2009 και 2016, και οι «Πειρατές της Καραϊβικής» του 2003.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποχώρησε στη δεύτερη θέση, καθώς οι ταινίες της έχουν κόψει εισιτήρια αξίας 13,211 δισ. ευρώ. Πρόσφατη επιτυχία της είναι το «Jurassic World: Rebirth», με έσοδα 7.459.100.000 ευρώ, ενώ μεγάλο κομμάτι των εσόδων οφείλεται στον ρόλο της «Μαύρης Χήρας» που υποδύθηκε στις ταινίες της Marvel, «Avengers: Endgame», «Avengers: Infinity War», «The Avengers», «Avengers: Age of Ultron» και «Black Widow».

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Σάμιουελ Λι Τζάκσον με 12,538 δισ. ευρώ, χάρη στη συμμετοχή του σε επιτυχημένα franchise, όπως οι τρεις ταινίες «Star Wars» μεταξύ 1999 και 2005, οι «Avengers», καθώς και οι «Captain Marvel» και «Spider-Man: Far From Home». Ακολουθεί ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με 12,283 δισ. ευρώ, κυρίως χάρη στην επιτυχία των ταινιών «Iron Man», των «Avengers», αλλά και της «Captain America: Civil War», στις οποίες υποδύθηκε ξανά τον Iron Man.

Τέλος, η πρώτη πεντάδα κλείνει με τον Κρις Πρατ, που απέφερε έσοδα 12,123 δισ. ευρώ στους παραγωγούς των ταινιών. Τη μεγαλύτερη συμβολή είχαν οι ταινίες «Guardians of the Galaxy», αλλά και οι «Avengers», στις οποίες συμμετείχε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό: Με κορυφαίο οφθαλμίατρο η χήρα του Παναγόπουλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του...

Ο… χάρτινος πύργος του εγχώριου life style

Οι τρεις εκδότες που διαμόρφωσαν κοσμοαντίληψη και τα έχασαν...

Στο χωριό του Δουρή

Ήταν 24 Φεβρουαρίου 1996, όταν ο Μανώλης Δουρής, ο...

Δ. Αβραμόπουλος για το διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου: «Δεν το βλέπω με πικρία»

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη υπήρξαν παντρεμένοι...

Ιωάννα Τούνη: Έλληνες στη Σαουδική Αραβία την κατήγγειλαν στις Αρχές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για αναρτήσεις της

Επώνυμη καταγγελία που αφορά το περιεχόμενο αναρτήσεων της Ιωάννας...

Τα παθιασμένα φιλιά Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον σύζυγό της

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Πώς η Βίσση των 70 Μαΐων βγήκε στην ερωτική σύνταξη

Πώς η 70χρονη πλέον Άννα Βίσση κατάφερε να πάρει…...

«Πλήρωσε διατροφή να τελειώνουμε»

Η δικαστική κόντρα της Γουάντα Νάρα (φωτό) με τον...