Όλα τα φλας για τη Δέσποινα Μοίρου στο πλευρό του Αλ Πατσίνο

Από την πρεμιέρα του Αλ Πατσίνο στις Χρυσές Σφαίρες και στα βραβεία AFI

Με προσωπική πρόσκληση του Αλ Πατσίνο, η Δέσποινα Μοίρου βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής σε μεγάλες κινηματογραφικές διοργανώσεις, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί πλέον σταθερή παρουσία στο Hollywood.

Η Δέσποινα Μοίρου με τον δάσκαλό της Αλ Πατσίνο και τον Γκας Βαν Σαντ

Η «εκρηκτική» Δέσποινα ήταν καλεσμένη του θρυλικού ηθοποιού στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας στο Λος Αντζελες, σε μια βραδιά γεμάτη φλας και σταρ. Μια εικόνα που λέει πολλά: ο Αλ Πατσίνο στο πλευρό της Ελληνίδας που κάποτε ήταν μαθήτριά του και σήμερα στέκεται δίπλα του ως ηθοποιός με διεθνή πορεία.

Οπως έχει γράψει η «Espresso» στο παρελθόν, η Δέσποινα Μοίρου στα πρώτα της βήματα στη Μέκκα του κινηματογράφου είχε επιλεγεί από τον ίδιο τον Πατσίνο ανάμεσα σε μόλις 13 ηθοποιούς απ’ όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια σχέση βαθιάς εκτίμησης και καλλιτεχνικού σεβασμού, που όχι μόνο άντεξε στον χρόνο, αλλά δυνάμωσε κιόλας, καθώς εξελίχθηκε σε φιλία. Ο σπουδαίος ηθοποιός, αναγνωρίζοντας το ταλέντο της, τη σύστησε στον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Γκας Βαν Σαντ, με τον οποίο συνεργάζεται στη νέα του κινηματογραφική ταινία «Dead Man’s Wire» και πόζαραν μαζί στον φακό.

Μέσα σε μόλις μία χρονιά η Δέσποινα Μοίρου «χτύπησε» εις τριπλούν, δηλώνοντας παρουσία σε τρία από μεγαλύτερα διεθνή κινηματογραφικά γεγονότα: πρεμιέρα Αλ Πατσίνο, Golden Globes Globes (Χρυσές Σφαίρες) και βραβεία AFI (American Film Institute). Μάλιστα, στο AFI, όπου είναι και επίσημο μέλος, συγκαταλέχθηκε στους VIP καλεσμένους, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο πλευρό του Ιθαν Χοκ, ενώ τράβηξε την προσοχή και του οσκαρικού Τζέιμς Κάμερον, που τιμήθηκε για τη νέα ταινία του «Avatar: Fire and Ash». Στις Χρυσές Σφαίρες η παρουσία της Μοίρου ήταν από αυτές που δεν πέρασαν απαρατήρητες. Με εμφάνιση που συζητήθηκε, η γοητευτική Ελληνίδα περπάτησε στο κόκκινο χαλί ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του Hollywood, ενώ συνομίλησε με Αμερικανούς καλλιτέχνες που δηλώνουν ανοιχτά τον θαυμασμό τους για το ταλέντο και το χιούμορ της.

Την ίδια ώρα, η καριέρα της στην άλλη μεριά του Ατλαντικού τρέχει με μεγάλη ταχύτητα. Εχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε δύο δραματικές ταινίες δίπλα στους Λίαμ Νίσον και Μίκι Ρουρκ, ετοιμάζει νέα μεγάλη παραγωγή με τον Αντι Γκαρσία και βρίσκεται σε προετοιμασία για πολλά ακόμη πρότζεκτ made in USA. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, τιμά και τον μέντορά της

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

Πέθανε ο σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος – Δύσκολες ώρες για τη σύζυγό του, Μπέτυ Λιβανού

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο σπουδαίος κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης...

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...