Μετά το πραγματικά εντυπωσιακό NOX, έναν ατμοσφαιρικό χώρο υψηλής αισθητικής, με σύγχρονες υποδομές και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, ο όμιλος MK Group (Ηλίας Μαροσούλης – Κώστας Κοταρίδης) ετοιμάζει ακόμα έναν χώρο που θα πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή Αθήνα και θα γίνει το νέο σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», έχουν αγοράσει ένα οικόπεδο στην Ιερά Οδό, χαμηλά, κοντά στην εθνική οδό, και θα χτίσουν εκεί ένα κέντρο-κόσμημα. Μάλιστα, αυτό το κέντρο, που θα ονομαστεί COR, που σημαίνει στα Λατινικά «καρδιά», θα είναι μεγαλύτερο από το ΝΟΧ και θα μπορεί να φιλοξενεί και μεγάλες θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ!
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι εργασίες θα αρχίσουν μετά το Πάσχα και στόχος των επιχειρηματιών είναι να κάνουν πρεμιέρα με τον Νίκο Οικονομόπουλο τα Χριστούγεννα του 2006. Στις σκέψεις τους είναι να συνεργαστούν και με την Ελένη Φουρέιρα, η οποία ανέβηκε στην πίστα με τον Οικονομόπουλο το 2014 στο Fever.
Τα τελευταία χρόνια τα νυχτερινά κέντρα έχουν αλλάξει ριζικά αισθητική, με τον Ηλία Μαροσούλη να πρωτοπορεί, μεταμορφώνοντας τα μπουζούκια σε εντυπωσιακούς χώρους που θυμίζουν παλάτια. Σε αυτό το νέο περιβάλλον ο Νίκος Οικονομόπουλος φαίνεται έτοιμος να κάνει τα επόμενα, ιδιαίτερα σημαντικά βήματα της καριέρας του.
Οι τελικές συζητήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στον επόμενο μήνα, ωστόσο ένα είναι βέβαιο: ο χειμώνας του 2026 προμηνύεται εκρηκτικός για τη νυχτερινή Αθήνα.
