Κωνσταντάρας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Με κάλεσε στο πάρτι γενεθλίων της και θα πάω»

«Δεν είμαστε τσακωμένοι»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, σχολιάζοντας τόσο την παρουσίαση του Α’ Ημιτελικού του Εθνικού Τελικού της Eurovision 2026 όσο και τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Για την εμφάνιση των παρουσιαστών στον ημιτελικό ήταν ιδιαίτερα θετικός, λέγοντας: «Ήταν ό,τι καλύτερο έχω δει. Ήτανε πολύ ωραίοι. Εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ παιδιά».

Όταν ρωτήθηκε αν είναι τσακωμένος με την Ιωάννα Μαλέσκου, αντέδρασε έντονα: «Ε, παράτα μας από ’δω τώρα!». Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως έχει ήδη λάβει πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων της και σκοπεύει να πάει: «Ναι, με κάλεσε… και θα πάω».

Αναφορικά με το ότι εκείνη έχει δηλώσει πως θα ήθελε να παρουσιάσει κάτι μόνη της, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τόνισε ότι δεν τον ενόχλησε καθόλου.

«Όχι, δεν με ενόχλησε καθόλου, γιατί ο καθένας μπορεί να λέει για τον εαυτό του αυτό που θέλει πιο πολύ. Επομένως τι να με ενοχλήσει;».

Τέλος, στο ενδεχόμενο να επιλεγεί η Ιωάννα Μαλέσκου για εκπομπή στο Open και όχι ο ίδιος, απάντησε με άνεση: «Μια χαρά… Θα συνέχιζε η ζωή μου κανονικά φαντάζομαι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...