Lana Del Rey: Το νέο της τραγούδι είναι «ερωτική εξομολόγηση» στον 50χρονο σύζυγό της

Single από το νέο άλμπουμ

Η Lana Del Rey έδωσε στους θαυμαστές της μια πρώτη γεύση από το άλμπουμ που ετοιμάζει, κυκλοφορώντας το νέο single «White Feather Hawk Tail Deer Hunter».

Το τραγούδι είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τον Jeremy Dufrene, με τον οποίο η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2024. Όπως σημειώνει το Billboard, «το ευφάνταστο κομμάτι βρίσκει την τραγουδίστρια να εκφράζει με έναν ελαφρώς απόκοσμο τρόπο την αγάπη και την αφοσίωσή της για τον σύντροφό της».

Στους στίχους, η Lana Del Rey δίνει έντονο συναίσθημα, τραγουδώντας: «Ξέρω ότι θα ήθελες να είχες έναν άντρα σαν αυτόν, είναι τόσο κρίμα/ Όταν τον γνώρισα, ήταν σαν βέλος, σαν πουλί στην καρδιά, σαν σπουργίτι».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Θετικά βουντού, ό,τι κάνεις/ Ξέρεις ακριβώς πόσο μαγικός είσαι;». Σύμφωνα με το Billboard, στη συγγραφή συμμετείχαν επίσης η αδελφή της, Chuck Grant, και ο σύζυγος της τελευταίας, Jason Pickens.

Την παραγωγή υπογράφει ο Jack Antonoff, ένας από τους στενούς συνεργάτες της, ο οποίος συμμετείχε και στη σύνθεση.

Όταν η Lana Del Rey είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία στις αρχές Φεβρουαρίου, το χαρακτήρισε ως το «αγαπημένο» της τραγούδι από το Stove, λέγοντας: «Αυτό είναι το τραγούδι που περίμενα», ενώ εκτίμησε ότι το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φοίβος Παπαδάκης: Βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του δύο μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος προσπαθεί να σταθεί...

Έξαλλος ο Μικρούτσικος: «Το καλύτερο είναι να μου δώσετε μια άνευ αποδοχών άδεια»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Buongiorno» με κακή διάθεση. Τι του συνέβη;

Παγιδευμένη η Βάσια Λόη με τα παιδιά της στο Ντουμπάι – «Είδαμε ένα σύννεφο καπνού, ξεκίνησε ο τρόμος»

Δύσκολες ώρες πέρασε η Βάσια Λόη με τα παιδιά της καθώς εγκλωβίστηκαν στο Ντουμπάι.

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Παπαρίζου – Μαυρίδης: Οριστική συμφωνία για τη μεζονέτα

Δόθηκε ένα τέλος στο δικαστικό πόλεμο του πρώην ζευγαριού Έλενας Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδη.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την τραγουδίστρια Μαρίνα – Δείτε πώς είναι σήμερα

Η τραγουδίστρια Μαρίνα γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλης της...

Ο Χρήστος Χολίδης έγινε πατέρας – Φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας «πλέει» ο Χρήστος Χολίδης καθώς έγινε πατέρας. Η σύζυγός του, Κατερίνα Γκιουζέλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι τη Δευτέρα.