Έρικ Ντέιν: Η νόσος ALS τον είχε καθηλώσει σε καροτσάκι – Οι τελευταίες φωτογραφίες

«Νομίζω πως σε λίγους μήνες δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ ούτε το αριστερό μου χέρι. Είναι σκληρό»

Έφυγε στα 53 του χρόνια ο πρωταγωνιστής του «Grey’s anatomy», Έρικ Ντέιν. Πριν από 10 μήνες διεγνώσθη με αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS).

Άρχισα να νιώθω μια αδυναμία στο δεξί μου χέρι και αρχικά δεν έδωσα σημασία. Νόμιζα ότι έστελνα πολλά μηνύματα και είχε κουραστεί. Λίγες εβδομάδες μετά, παρατήρησα ότι είχε χειροτερέψει.

Πήγα σε έναν ειδικό για το χέρι, ο οποίος με έστειλε σε άλλον ειδικό, και εκείνος με έστειλε σε νευρολόγο. Ο νευρολόγος με παρέπεμψε σε άλλον νευρολόγο και μου είπε: “Αυτό είναι πέρα από τις δικές μου δυνατότητες”.

Διαβάστε επίσης: Έρικ Ντέιν: Η αίτηση διαζυγίου της συζύγου του «πάγωσε» όταν έμαθαν για την ασθένειά του – «Κλαίγαμε και οι δύο»

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα τρία γράμματα. Είναι μαζί μου από τη στιγμή που ξυπνάω. Δεν είναι όνειρο. Έχω μόνο ένα χέρι που είναι πλέον λειτουργικό, το αριστερό. Η δεξιά πλευρά έχει σταματήσει εντελώς να δουλεύει.

Και η αριστερή χάνει σιγά-σιγά τη δύναμή της. Νομίζω πως σε λίγους μήνες δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ ούτε το αριστερό μου χέρι. Είναι σκληρό. Ανησυχώ για τα πόδια μου», είπε στην εκπομπή «Good Morning America».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χριστίνα Παππά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.