Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026

Αγγελική Νικολούλη: Τηλεοπτικό σίριαλ τα βιβλία της Ελληνίδας «Μις Μαρπλ»

Η Αγγελική Νικολούλη πυρπολεί, εκτός από την ενημέρωση, και τη μυθοπλασία.

Κατερίνα Καινούργιου: Δε θα πιστέψετε γιατί δεν πήγε στην κοπή πίτας του...

Η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές εξήγησε τον λόγο απουσίας της από την κοπή πίτας του ALPHA.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν σε ζωντανή σύνδεση με την Ύδρα και ξαφνικά...

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το...

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ

Σε λαϊκό προσκύνημα τίθεται η σορός της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης από τις οχτώ το πρωί της Παρασκευής.

Μπράντ Πιτ: Οι πρώτες εικόνες του στην Ύδρα – «Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά»

«Σας ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ παιδιά»

Ο Μπραντ Πιτ όπως σας ενημερώσαμε βρίσκεται στην Ύδρα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Riders».

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» τον εντόπισε στο λιμάνι με τους άνδρες της προσωπικής του φρουράς. Ο δημοσιογράφος τον καλωσόρισε στην Ελλάδα με εκείνον χαμογελαστό να λέει: «Σας ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ παιδιά».

Ο Έλληνας σωσίας του, Άρης Κοντός που θα συμμετέχει στην ταινία αποκάλυψε πως ο Χολυγουντιανός σταρ βρίσκεται στο νησί. «Ναι, ισχύει αυτό, με περνάνε για τον Μπραντ Πιτ όσοι με βλέπουν στον δρόμο, αλλά δε θεωρώ ότι είναι τόσο μεγάλη η ομοιότητα. Είναι ένας κανονικός άνθρωπος ο Μπραντ, παιδιά», δήλωσε στο «Πρωινό»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η όμορφη Διώνη είναι κόρη γνωστού ζευγαριού ηθοποιών

«Σε έναν τσακωμό είπε φεύγω από το σπίτι κι έφυγε. Μόλις είχε τελειώσει το Λύκειο. Να τις πω, τι; Σε κλειδώνω στο σπίτι;

Στην Αττική με τη βοήθεια «Αϊ-Βασίλη» επιχειρηματία το πρώτο χωριό για ΑμεΑ

Μια είδηση που θα φέρει δάκρυα ανακούφισης σε χιλιάδες...

Τρία χρόνια γάμου γιόρτασε γνωστή ηθοποιός

Τρία χρόνια γάμου γιόρτασε η γνωστή ηθοποιός.

Τρελή κούρσα για τη μούσα των Χαΐνηδων

Μπορεί η ίδια να μη βγήκε από κάποιο «Καπηλειό»,...

Η Espresso φέρνει στο φως την καλλιτεχνική πλευρά του δολοφονημένου ιδιοκτήτη κάμπινγκ

Οσο συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ που συγκλόνισε τη Φοινικούντα τον περασμένο Οκτώβριο, η τραγωδία παραμένει στο επίκεντρο κάθε συζήτησης στην τοπική κοινωνία.

Καλογεροπούλου και Σβήγκος στον… ΟΠΕΚΕΠΕ

Η ηθοποιός Γιολάντα Καλογεροπούλου ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο με...