Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πέρασε την Καθαρά Δευτέρα με τον γιο της καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν για φαγητό με τη Δέσποινα Βανδή και φίλους.
Η επιχειρηματίας πόσταρε φωτογραφία με τον γιο της και έγραψε: «Αν κάτι αξίζει να μη νηστέψουμε ποτέ, είναι η αγάπη. Καλή Σαρακοστή! #son #».

«Δε δίνω συνεντεύξεις γιατί δε μου αρέσει το κουτσομπολιό. Αφού δε μπορούσα να μιλήσω για τον εαυτό μου, δεν είχα και λόγο να δώσω κάποια συνέντευξη. Δε με αφορά η ιστορία των άλλων, μόνο η δική μου ιστορία και ζωή με αφορά. Τώρα αν έχω εμπλακεί σε ένα κουτσομπολιό, είναι ένας λόγος παραπάνω για να μη μιλήσω.
Ήταν πολύ τραυματικό, όμως μέσα σε όλο αυτό έχω να πω ότι στο τέλος της ημέρας ο κόσμος με σεβάστηκε πάρα πολύ, και οι δημοσιογράφοι με έναν τρόπο με σεβάστηκαν(…) Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι με τον γιο μου. Δεν το λέω αυστηρά, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι σωστό για το μεγάλωμα του παιδιού. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί», έχει πει σε συνέντευξή της.
