Μαρία Κίτσου για την κατάθλιψη και το άγχος: «Είναι ο καρκίνος της ψυχής»

«Το εξομολογήθηκα γιατί ήθελα να ακουστεί»

Η Μαρία Κίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ένας κι Ένας» του ErtNews και μίλησε ανοιχτά για ζητήματα ψυχικής υγείας, αλλά και για τα μηνύματα που έχει λάβει από ανθρώπους που ένιωσαν ότι ταυτίζονται μαζί της.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι μέσα από όσα έχει μοιραστεί δημόσια, πολλοί, κυρίως νεότεροι, αλλά και μεγαλύτεροι, της έχουν ζητήσει συμβουλές για το πώς να σταθούν απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις, όπως η κατάθλιψη και η αγχώδης διαταραχή.

«Μέσα από αυτά που έχω πει, και δεν το λέω εγωιστικά, έχω συνδράμει στη βελτίωση της ψυχολογικής κατάστασης μέσα από συμβουλές μου σε πολλά παιδιά ειδικά νεαρότερες ηλικίες, αλλά και μεγαλύτερες, που μπορούσαν να με καταλάβουν και να βρουν κοινά και μου ζητούσαν βοήθεια για το πώς να αντιμετωπίσουν την κατάστασή τους μέσα από την κατάθλιψη, μέσα από την αγχώδη διαταραχή.

Είχα πει ότι είναι ο καρκίνος της ψυχής. Το εξομολογήθηκα γιατί ήθελα να ακουστεί η φωνή μου και να πω σε όλους εκεί έξω ότι δεν είναι ταμπού το θέμα, πρέπει να ζητάνε βοήθεια», είπε η ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή;

Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.

Κρυφός έρωτας μεγατόνων

Το κρυφό love story πρώτης φίρμας της πίστας με...

Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει στην αγκαλιά του 18χρονου γιου της

Η γνωστή ηθοποιός απέκτησε τον γιο της σε μικρή ηλικία και πλέον μοιάζουν περισσότερο σαν φίλοι παρά σαν μαμά και γιος.

Το βίντεο του Δόξα με την κόρη του να κλαίει – «Μην το κάνεις, παιδιά κόψτε τον ήχο», φώναζε ο Λιάγκας

Ο Κώστας Δόξας μετά την καταδίκη του για ενδοοικογενειακή βία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Παρασκευή.

Τρελά ερωτευμένοι μετά από 15 χρόνια – Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ χαλαρώνει στις Μαλδίβες

Αν νομίζατε ότι ο έρωτας ύστερα από 15 χρόνια ξεθωριάζει, ο κύριος της σόουμπιζ έρχεται να σας διαψεύσει με τον πιο… εξωτικό τρόπο!

Θρήνος Σαμαρά για τη Νανά της

Τη θεία της, Ιωάννα Παπαντωνίου, τη Νανά της, έχασε προχθές η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία Κρητικού-Σαμαρά, σχεδόν έξι μήνες μετά την απώλεια της κόρης της, Λένας Σαμαρά.

Η μικρούλα της φωτογραφίας έγινε 37! Αυτή τη σεζόν παίζει σε πετυχημένη σειρά του MEGA

Η ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλιά της δημοσίευσε φωτογραφία της παιδικής της ηλικίας και έγραψε δυο λόγια. Φέτος τη βλέπουμε στη σειρά «Μία νύχτα μόνο» όπου έχει κλέψεις τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της.