Σταμάτης Φασουλής: «Μου είπαν “έχει 1 εκατομμύριο followers” και τελικά δεν πάτησε άνθρωπος»

«Άνθρωπος δεν πάτησε»

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, με αφορμή τη φετινή του θεατρική παρουσία, και αναφέρθηκε τόσο στη νέα γενιά ηθοποιών όσο και σε μια επιλογή που έκανε, όπως είπε, μόνο μία φορά, λόγω followers.

Αρχικά σχολίασε τους νεότερους συναδέλφους του, λέγοντας: “δεν ξέρω αν οι σημερινοί ηθοποιοί είναι καλύτερης πάστας από τους παλαιότερους, αλλά είναι καλύτεροι. Είναι πιο ενημερωμένοι και εξασκούνται περισσότερο από εμάς”.

Στη συνέχεια εξήγησε τι είναι αυτό που τον προβληματίζει στον τρόπο που εκφράζονται: “Εκείνο που κάπως με απομακρύνει είναι πως, όταν μιλάνε, μιλάνε είτε σαν καθηγητές πανεπιστημίου είτε σαν πολιτικοί. Δεν βλέπουν το θέατρο τόσο από τη μεριά της ποίησης”.

Τέλος, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή έκανε μια «παραχώρηση» στην παράστασή του, επειδή του είπαν πως ένα πρόσωπο έχει μεγάλο κοινό στα social, όμως όπως τόνισε, αυτό δεν έφερε τελικά κόσμο στο θέατρο.

Κάποια στιγμή έκανα μια παραχώρηση και χάρηκα τόσο πολύ, για ένα ρολάκι. Μου είπαν “κοίταξε να δεις, έχει 1 εκατομμύριο ακολούθους, παρ’ τον αυτόν” και τον πήρα στην παράσταση. Άνθρωπος δεν πάτησε γι’ αυτόν” συμπλήρωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...