Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δε μάσησε τα λόγια του και τις απόψεις του στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».
Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής κλήθηκε να τοποθετηθεί για την εικόνα της τηλεόρασης, αλλά και την απόφαση να απαγορευτούν στα παιδιά τα social media και όχι μόνο επικρότησε, αλλά πήγε και ένα βήμα παραπέρα.

«Η τηλεόραση είναι ένα τεράστιο πράγμα το οποίο ίσως εκμεταλλευόμαστε και λάθος εμείς, οι άνθρωποι της τηλεόρασης. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε περισσότερο για να αγγίξουμε και ανθρώπους νεότερης ηλικίας που έχουν αρχίσει και μας αποχαιρετούν» είπε περί της σύγχρονης τηλεοπτικής πραγματικότητας στην Ελλάδα.
«Θεωρώ λανθασμένο να απαγορευτούν τα social media στα παιδιά έως 15 ετών. Θα πρέπει να απαγορευτούν και σε ενήλικες. Νιώθω ότι τα social media είναι πάθηση, όπως ήταν το τσιγάρο και το ποτό. Είναι εξάρτηση, απλά δεν το έχουμε επισημοποιήσει ακόμα. Δυστυχώς θα το καταλάβουμε όταν θα είναι αργά» πρόσθεσε στη συνέχεια για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

