Πέτρος Πολυχρονίδης: «Τα social media είναι πάθηση»

«Θα πρέπει να απαγορευτούν και σε ενήλικες»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δε μάσησε τα λόγια του και τις απόψεις του στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής κλήθηκε να τοποθετηθεί για την εικόνα της τηλεόρασης, αλλά και την απόφαση να απαγορευτούν στα παιδιά τα social media και όχι μόνο επικρότησε, αλλά πήγε και ένα βήμα παραπέρα.

«Η τηλεόραση είναι ένα τεράστιο πράγμα το οποίο ίσως εκμεταλλευόμαστε και λάθος εμείς, οι άνθρωποι της τηλεόρασης. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε περισσότερο για να αγγίξουμε και ανθρώπους νεότερης ηλικίας που έχουν αρχίσει και μας αποχαιρετούν» είπε περί της σύγχρονης τηλεοπτικής πραγματικότητας στην Ελλάδα.

«Θεωρώ λανθασμένο να απαγορευτούν τα social media στα παιδιά έως 15 ετών. Θα πρέπει να απαγορευτούν και σε ενήλικες. Νιώθω ότι τα social media είναι πάθηση, όπως ήταν το τσιγάρο και το ποτό. Είναι εξάρτηση, απλά δεν το έχουμε επισημοποιήσει ακόμα. Δυστυχώς θα το καταλάβουμε όταν θα είναι αργά» πρόσθεσε στη συνέχεια για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή;

Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.

Ο Παύλος ντε Γκρες αγοράζει διαμέρισμα στην Ηρώδου Αττικού

Φήμες θέλουν τον Παύλο να βρήκε (επιτέλους) το ρετιρέ...

Τρελά ερωτευμένοι μετά από 15 χρόνια – Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ χαλαρώνει στις Μαλδίβες

Αν νομίζατε ότι ο έρωτας ύστερα από 15 χρόνια ξεθωριάζει, ο κύριος της σόουμπιζ έρχεται να σας διαψεύσει με τον πιο… εξωτικό τρόπο!

Κρυφός έρωτας μεγατόνων

Το κρυφό love story πρώτης φίρμας της πίστας με...

Θρήνος Σαμαρά για τη Νανά της

Τη θεία της, Ιωάννα Παπαντωνίου, τη Νανά της, έχασε προχθές η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία Κρητικού-Σαμαρά, σχεδόν έξι μήνες μετά την απώλεια της κόρης της, Λένας Σαμαρά.

Το βίντεο του Δόξα με την κόρη του να κλαίει – «Μην το κάνεις, παιδιά κόψτε τον ήχο», φώναζε ο Λιάγκας

Ο Κώστας Δόξας μετά την καταδίκη του για ενδοοικογενειακή βία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Παρασκευή.