Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Γέννησε το πρώτο της παιδί – Κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη έγινε μητέρα για πρώτη φορά και ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο στις 24 Φεβρουαρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, τον συγγραφέα Σπύρο Γιανναρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, το μωρό αναμένεται να πάρει το όνομα Τατιάνα, προς τιμήν της μητέρας του Σπύρου Γιανναρά, της συγγραφέως Τατιάνας Ιωάννου-Γιανναρά. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του, Χρήστος Γιανναράς, έφυγε από τη ζωή το 2024.

Την ημέρα της γέννησης, ο Σπύρος Γιανναράς ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός με μια σύντομη ανάρτηση, ανεβάζοντας φωτογραφία από την κλινική και γράφοντας: «Ήρθε η Τατιάνα μας! Δόξα τω Θεώ!».

Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Αϊδίνη παρέμεινε μακριά από τη δημοσιότητα μέχρι τέλους, καθώς η ίδια επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να προστατεύσει την προσωπική της ζωή. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2023 και έναν χρόνο μετά αποφάσισε να συγκατοικήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.