Μαρία Μπακοδήμου: «Μου φόρτωσαν συνεργάτη με το ζόρι – Ήταν βύσμα και δεν το ήξερε»

Τι αποκάλυψε

Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Πιο Αδύναμος Κρίκος» στο OPEN.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και σε μια συνεργασία από το παρελθόν, η οποία, όπως αποκάλυψε, της επιβλήθηκε χωρίς να είναι δική της επιλογή.

«Μου έχουν φορέσει με το ζόρι συνεργάτη. Δεν μπορώ να πω ποιον, γιατί δεν θέλω να τον προσβάλλω, εγώ όμως δεν θα τον διάλεγα και ήταν να μην είναι

Αφού το συμφωνήσαμε και υπογράψαμε και φύγαμε για καλοκαιρινές διακοπές, ερχόμαστε τον Σεπτέμβρη για να ξεκινήσουμε το γύρισμα και… τσουπ το βύσμα. Βύσμα, που δεν το ‘ξερε κιόλας ότι είναι βύσμα. Άσε που δεν ήταν μόνο ένα, αλλά δύο βύσματα», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Στη συνέχεια εξήγησε πόσο σημαντικό είναι ένα συμβόλαιο να είναι διατυπωμένο με απόλυτη ακρίβεια, ώστε να μην αφήνει περιθώρια για αιφνιδιασμούς ή αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

«Πρέπει να ‘χεις πάρα πολύ μελετημένο συμβόλαιο, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Δηλαδή ο δικηγόρος να ‘χει προνοήσει ότι μπορεί, αφού τα είπαμε, να ορίσεις και ότι οι άνθρωποι που επιλέξατε είναι αυτοί και τελεία. Που να το φανταστώ τότε, κάθε χρονιά και μια έκπληξη. Τώρα, δεν θέλω άνθρωπο δίπλα μου», κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου στον Φάνη Λαμπρόπουλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...